NIVEA si castigatoarea troller-ului plin cu produse:

Dupa cum stiti, pe blogul meu s-a desfasurat luna aceasta un concurs dedicat in exclusivitate bloggeritelor, premiul fiind spectaculos: un troller plin cu produse Nivea. Provocarea a fost luata la modul cel mai serios de opt fete foarte dragi mie, iar Nivea, cu adevarat cel mai generos sponsor de pana acum, le va premia pe toate, considerand ca efortul participarii si calitatea textelor merita rasplatite.  

Marele premiu, un troller plin cu produse Nivea revine bloggeritei Ana Maria Tatucu (Beauty Barometer)

Toate celelalte participante vor fi contactate pe adresa de mail de catre agentia care a organizat concursul si vor fi rugate sa faca o lista cu ZECE produse Nivea pe care doresc sa le incerce. Cele zece produse va vor fi trimise acasa, prin curier, nu uitati sa scrieti adresa si numarul de telefon.

Va multumesc pentru participare, m-a magulit nespus ca am avut inscrieri cu texte atat de frumoase si sper sa ma bucur mereu de increderea voastra…

Follow Me on Pinterest

Adela Sirghie

10 Comments

  1. O, Doamne, really? Deci e semn ca trebuie sa plec intr-o calatorie. Dar mi se pare super ideea de a premii tuturor participantelor. Oare cata Nivea va mai fi in viata mea? ( parafrazez un articol scris exact cu acest titlu in care descopar ca e cam multa Nivea in viata mea…. si acum sunt data cu CC cream Nivea). Multumesc, Adela :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *