beautynews: yes,yes,yes to blueberries

Dupa Yes to Carrots, Yes to Tomatoes si Yes to Cucumbers, iata si noua gama pentru tratamentul ridurilor, Yes to Blueberries. Desi inca nu a aparut si in Romania, am trecut-o la beautynews, pentru ca sunt foarte incantata de tot ce am incercat de la Yes to Carrots si Yes to Tomatoes si consider ca raportul pret-calitate este unul corect. Stiu ca multe dintre voi ati incercat deja produse de la Yes to Carrots/Tomatoes, daca gresesc cumva cand promovez aceste game(m-au cucerit de la prima aplicare, lucru pe care l-am marturisit pe blog, inca de la bun inceput, adica imediat dupa lansarea lor in Romania), astept comentariile voastre. Pro sau contra, evident!

DON’T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

Follow Me on Pinterest

Adela Sirghie

11 Comments

  1. Ana-Maria, am mai schimbat putin aerul de pe aici, am mai pus niste poeme cu final neasteptat, niste melodii vechi de amor si un covor de frunze de arama…pe langa obisnuitele diversiuni de beauty&style.
    Eu incep sa cred ca la un moment dat, blogurile au viata lor, care nu e tocmai identica cu ce au prezis ursitoarele la nastere, avand in vedere ca trec printr-un fenomen ciudat, pe care l-am denumit „toamna mea poetica”

  2. Mda, numai eu am avut ghinionul sa dau peste o idioata care sa ma contrazica (virgula) ca nu exista sampon yes to carrots atunci cand eram hotarata sa cumpar! Ah, si inca nu aparuse gama yes to tomatoes la sephora din plaza, dar stiam de la tine ca exista pe piata. Am intrebat-o pe duduie si a facut niste ochi fooooarte mari si a dat imbeciliceste din umeri ca si cand as fi spus o mareee gogomanie! Cred ca in gandul ei radea :auzi si la asta, yes to tomatoes!
    Asa ca m-am lecuit de pofta de yes to..orice!

  3. Fetelor, am gasit o super oferta in Sephora cand am mers in week-end. Seturile „to go” de la Dr. Brandt sunt reduse de la 200 RON la 119 RON. Eu mi-am luat asta vara setul „pores no more to go” pe care am platit 200 RON, iar acum ca am vazut oferta, nu m-am putut abtine sa nu incerc si „blemishes no more” :))). Mai este disponibil si un al treilea set „lines no more” sau ceva de genul, pentru riduri.Asa ca, spor la shopping!

  4. Arata tare bine si sper sa gasesc „yes to blueberries” in Sephora de la Paris cand voi pleca pentru a-mi petrece sarbatorile de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *