GUERLAIN METEORITES PERLES DE BLUSH-ECLAT ANGELIQUE

ECLAT ANGELIQUE este, fara nicio urma de indoiala, cel mai frumos, cel mai suav si cel mai romantic blush pe care l-am avut pana acum, un poem roz perlat, care iti pune in evidenta nu doar pometii, ci si ochii.  Si te face sa te simti nu doar mai frumoasa, ci si mai desteapta:

First-Image-FINAL

„Météorites Perles de Blush, the celestial accomplice of the divine Météorites, infuses cheeks with soft, evanescent pink. A magical blush that recreates the glow of a complexion bathed in springtime freshness: this is the exceptional promise of Météorites Perles de Blush, a small technological wonder, a hybrid blush that combines colour, freshness and radiance. A harmony of 3 pearls: a fuchsia that revives the natural colour of the cheeks, an iridescent champagne that illuminates the curve of the cheekbones and a rose petal pink that gently refreshes the complexion. These charming mini Météorites pearls embellish the complexion with the sheerest touch. In a swish of the brush, the three shades blend together and become one on the skin, diffusing a unique glow for cheekbones infused with radiance. The guarantee of an angelic complexion in one stroke!”

 Eclat Angelique este o cutiuta mica, vintage, matasoasa la atingere, editie limitata (face parte din colectia aparuta in primavara anului 2015), dar care isi onoreaza concret, chirurgical aproape, toate promisiunile, invaluite, cum altfel, in poezia aceea de violete care iti cuprinde simturile odata ce o deschizi. Am testat noua colectie la Barcelona, in aprilie si nu mi-am putut lua gandul de la Eclat Angelique, parca ar fi fost creata dupa dorintele mele.
Un singur cusur are din punctul meu de vedere: perlutele sunt cam mititele, cele de la pudra iluminatoare Meteorites chiar par mari fata de acestea. Din cand in cand, se agata in pensula si trebuie sa fii atenta sa nu cumva sa comiti pacatul sa le irosesti. Odata ce deschizi cutia, te astepti sa fie plina cu delicatele perle, ca in poza de prezentare, insa mai mult de jumatate nu ajunge sa se umple, ceea ce le face sa para cu atat mai pretioase, caci cantaresc doar 13 grame.
Insa macar iti aduce aminte ca intotdeauna este bine sa vezi partea plina a paharului.
Nuanta finala este omogena, delicata, ca un puf de papadie se aseaza pe obraji, este pur si simplu perfecta. Primul puf este discret si luminos, al doilea este aristocratic, dar vizibil si suficient. Poti intensifica nuanta dupa dorinta, pur si simplu nu stie sa fie vulgar, caci a fost educat perfect, sa se pastreze numai in regim angelic si rafinat. Acest blush poate fi folosit si pentru pleoapa mobila, daca doresti sa intensifici luminozitatea ochilor.
Il vei deschide de mai multe ori pe zi, de drag, doar ca sa simti mirosul violetelor si sa te incarci de energie pozitiva.
Pret: aproximativ 240 lei in magazinele agreate Guerlain.
P041890

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *