ORLY PUSH THE LIMIT (ADRENALINE RUSH- SUMMER 2015)

Carousel_Homepage_AdrenalineRush_BottlesToata colectia ORLY SUMMER 2015, Adrenaline Rush pe numele ei, a fost extraordinara. Iata descrierea oficiala a celor sase nuante neon (de la stanga la dreapta)

  • Risky Behaivour – intense fuchsia creme
  • Fireball-atomic red super-fine shimmer
  • Push The Limit – neon melon-y orange creme
  • Thrill Seeker – neon green creme
  • Be Daring – vibrant purple creme
  • On the Edge – rich ink blue creme

Cand am vazut-o, am incremenit, mi-au placut toate nuantele, luate intai de-odata, cu exuberanta, in devalmasie, si apoi pe rand, cu rabdare. Am purtat fiecare culoare si la fiecare am zis da, aceasta este cea care imi place cel mai mult. Acum, cand a mai trecut din adrenalina descoperirii, ma retrag si eu pe o margine si deliberez: cea mai frumoasa este Push the Limit.

Poate ca veti sustine ca nu, o alta este favorita voastra-si va rog sa o faceti daca este cazul, insa eu cu aceasta merg mai departe. Sper sa nu se usuce nici peste un an, nici peste doi, nici peste trei, sa stea cat mai mult in dulapiorul meu parfumat, caci o voi cauta in fiecare an de-acum incolo, de la primele raze de soare mai insistente. Da, chiar asa de mult mi-a placut.  Este o nuanta calda, luminoasa, interesanta, deloc comuna, ce se potriveste foarte bine (si) cu pielea deschisa la culoare, cum este a mea. Realmente iti rade manzeste dimineata cand te trezesti si o zaresti sub panzeturile cu care te-ai acoperit in timpul noptii si straluceste indraznet seara, pe terase, la malul marii si la lumina lunii. Pe paharele aburite,  cu vin alb, rece, neonul acesta mandarina are insa o stralucire aparte… ii voi asocia mereu gloria cu frumoasele seri de vara ale acestui an. Push the Limit are culoarea mandarinelor bine coapte, este rezistenta, foarte usor de aplicat, acopera bine striatiile, se usuca repede, este eleganta si plezneste de „joie de vivre”, reusind, in acelasi timp sa-si pastreze rafinamentul. Niciodata nu am primit mai multe intrebari si complimente despre un lac de unghii, niciodata.  Asadar, ea este, dupa mine, oja verii anului 2015, haideti sa va fac cunostinta:

SONY DSC

SONY DSC

Adela Sirghie

3 Comments

    • haide, cred ca e momentul potrivit, vad ca tu testezi multe chestii noi…asa, recently:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *