GUERLAIN ABEILLE ROYALE GOLD EYTECH

11891982_1068690843141498_4942848256547790487_nMasajul Guerlain este recunoscut de toate cosmeticienele din intreaga lume ca fiind unul dintre cele mai performante, dar asupra executarii sale plutea oarecum un aer de mister, parere pe care mi-am format-o nu neaparat din cauza inaccesibilitatii retetarului cu explicatii, ci din cauza faptului ca miscarile trebuie sa curga lin si eficace, sa netezeasca fruntea/ochii nu doar la propriu ci si la figurat, pe principiul body&soul. De fiecare data cand cosmeticiana ma anunta ca imi va face masajul Guerlain, stiam ca voi avea parte de un tratament regal. Dar iata ca odata cu noua lansare Guerlain Abeille Royale Golden Path, pot sa impartasesc cu voi cateva miscari de masaj esentiale pentru zona ochilor. Ele nu sunt complicate, dar sunt eficace si trebuie invatate si urmate pas cu pas.

TEHNICA EXCLUSIVA DE MASAJ GUERLAIN:

-vizează diminuarea ridurilor și activarea microcirculației

Figura 1:

Aplicați câteva puncte în jurul ochilor, de la exterior spre interior, apoi netezește ploapa superioară urmând arcul sprâncenei. De 3 ori.

Figura 2:

Pe lungimea ploapei inferioare, folosește tehnica mișcări de rotație.

 Figura 3:

Masează și ridică cu ajuturul aplicatorului zona arcadei, ține cateva secunde o mică presiune la colțul exterior. De 3 ori.

Figura 4:

Desenați linii verticale pe frunte, de la spranceane spre linia parului; rol in eliberarea energiei

Figura 5:

Cu vârful aplicatorului, presați 4 puncte pentru relaxarea zonei ochilor

 Iata si video explicativ:

Formula serum ultra-concentrată, cu puterea de reparare excepțională a mierii Ouessant (albina neagră) și lăptișorul de matcă exclusiv Guerlain, beneficieaza de aplicatorul patentat poleit cu aur fin de 24 de carate.
Folosit în medicina tradițională chineză, aurul are proprietăți anti-inflamatorii și oferă senzație imediată de prospețime, evitând congestionarea conturului ochilor.

Pielea din zona de contur a ochilor este cu 41% mai subțire și mai vulnerabilă la factorii externi, fiind solicitată constant datorită clipirii, de aproximativ 7000 ori/zi.

De asemenea, este mai săracă în lipide epidermice, sinteza de colagen și elastină, și mai puțin rezistentă la agresiunile externe: raze UV, vânt, frig, poluare, factori care contribuie zilnic în procesul anti-ageing al pielii.

Despre noua lansare Guerlain Abeille Royale Gold Eytech: 3 INOVATII, 1 PRODUS! 

Abeille Royale Gold Eyetech, îmbină sinergia unei formule noi, aplicator unic și tehnica de masaj exclusivă elaborată de experții institutului Guerlain pentru rezultate spectaculoase.

Serumul actioneaza in cele 2 straturi cheie ale pielii, de la derma la epidermă, pentru a asigura repararea continuă, intensă si completă a semnelor de îmbătrânire.

Rezultate evaluate de un medic dermatolog independent pe 60 de femei care au aplicat produsul de două ori pe zi timp de 1 lună:

-ridurile si liniile fine netezite 43%

-cearcănele reduse x 2.5

-pungile reduse x 3.5

Adela Sirghie

4 Comments

    • Da, Guerlain are si ambalaje mi-nu-na-te…
      Sper ca se poate vedea acum si filmuletul, imi apare ca am rezolvat problema, daca nu si nu, va rog sa ma anuntati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *