Castigatoare gaiveaway L’Occitane

Oacsinte este castigatoarea premiului oferit de Sanziene de L’Occitane. Dorinta ei de a avea un parfum Verbena si citrice va fi indeplinita dupa ce imi va trimite datele ei de contact(numele din buletin, adresa si numarul de telefon) pe adresa de mail-adelasir at yahoo punct co.uk
Intrucat urmeaza o vara cu multe surprize frumoase, le rog pe fetele care nu au castigat de Sanziene sa participe si la urmatoarele mele giveaway-uri…

Follow Me on Pinterest

Adela Sirghie

12 Comments

  1. Ma bucur ca am castigat si va multumesc pentru cuvintele frumoase. Va urez bafta la urmatoarele giveaways. Multumesc Adelei pentru oportunitatea de a avea un parfum fresh la inceputul verii!

  2. Ma bucur ca am castigat si va multumesc pentru cuvintele frumoase. Va urez bafta la urmatoarele giveaways. Multumesc Adelei pentru oportunitatea de a avea un parfum fresh la inceputul verii!

  3. Mi se pare foarte frumos si foarte elegant de fiecare data cand felicitati castigatoarea giveaway-ului. Ma bucur mult de tot ca imi cititi blogul, ca lasati astfel de comentarii si sper ca data viitoare sa va regasiti numele pe lista.
    Va multumesc mult.

  4. Mi se pare foarte frumos si foarte elegant de fiecare data cand felicitati castigatoarea giveaway-ului. Ma bucur mult de tot ca imi cititi blogul, ca lasati astfel de comentarii si sper ca data viitoare sa va regasiti numele pe lista.
    Va multumesc mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *