GUERLAIN SPRING 2017 METEORITES HAPPY ROSY GLOW

Intrucat deja este disponibila in magazine, cu toata poezia, delicatetea si savoarea ei, colectia aniversara Meteorites Happy Rossy Glow Collection de la Guerlain, trebuia sa fie prezentata si pe blogul meu cu toata ardoarea si consideratia pe care o merita. Nicicand nu a parut Guerlain mai poetic si mai rafinat decat atunci cand a dezvaluit si re-dezvaluit farmecul meteoritilor. In 1987 a inceput calatoria lor in lumea frumusetii feminine, caci o pudra pulbere, desavarsindu-se, a luat forma perlelor, o adevarata inventie in arta machiajului, ce oferea pielii stralucire si radianta.

Colectia aniversara 30 de ani contine cinci produse speciale, editie limitata, dintre care doar patru sunt disponibile in Romania, ultimul, pensula pentru aplicare, cu un design special pentru aceasta editie de colectie, tot editie limitata, nefiind accesibila in magazinele romanesti

Iata cele patru produse pe care le gasim in Romania: perlele, un blush si doua rujuri KissKiss editie limitata si acestea. Mai jos, descrierea si preturile:

 

HAPPY GLOW PEARLS: amprenta celebra a parfumului de violete si o constelatie multicolora ce are capacitatea de a infuza instantaneu pielea cu luminozitate, stralucire si prospetime. Inspiratia vine de data aceasta din Coreea, vezi tendinta puternica de „stralucire roze”. Culorile sunt complementare, atent selectionate si imbinate de expertii Guerlain, dar perlele nu mai sunt egale, dar raman desavarsite, in marimi diferite.  Ambalajul este de colectie, feminin si delicat: o perla alba, pretioasa, mangaiata de reflexiilee curcubeului. Pretul este 357 lei.

HAPPY GLOW BLUSH- fardul de obraz, roze, contera luminozitate si are la baza tehnología Meteories Visage, mini-perle Meteorites realizate si selectate manual. Armonia este perfecta intre trei kulor: roz pal-improspatare, fucsia-culare si particle multicolore ventru un finish stralucitor. Tot editie limitata. Pretul este 258 lei

KISSKISS,  doua nuante spectaculos de reusite: 564 Pearly Pink si 565 Blossom Glow. Pretul 191 lei fiecare.

Adela Sirghie

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *