TOP 10 COSMETICE DESCOPERITE IN 2016

TOP 10- cosmeticalele anului 2016-cele mai importante pentru mine, descoperite anul trecut, an in care din nou, nu am cumparat decat atunci cand produsele vechi s-au terminat. Acesta este, de altfel si deja clasicul sfat pe care il transmit prin intermediul blogului: toate produsele despre care va scriu trebuie trecute prin filtru personal, rolul multelor si coloratelor review-uri nefiind acela de a va face sa cumparati cat mai mult cu putinta, ci sa alegeti cu intelepciune, dintre cele mai performante si utile pentru voi si modul de viata.

  1. Ecrin Les 4 de Guerlain, Les Sables#15, ideal pentru un machiaj discret, dar sofisticat, luminos si poetic. Fardurile sunt usor de aplicat si de combinat, textura este matasoasa si rezistenta, nu e nevoie sa folosesti primer. Daca ar fi sa aleg o singera paleta din sutele care imi trec prin fata ochilor,  aceasta ar fi cu siguranta cea aleasa.
  2. Orly Breathable, am scris despre noile lor lacuri ce nu deterioreaza unghia AICI
  3. Parasoftin sosete exfoliate,  nu am cum sa nu le mentionez, caci nu am avut niciodata asa o piele fina pe picioare, am scris despre ele recent, postarea a avut un numar record de vizualizari.
  4. Phytoelixir Shampooing Nutrition Intense, pentru ca am avut parul deshidratat dupa lunga vara fierbinte si toata toamna a trebuit sa il ingrijesc a la carte, asa ca am apelat la formulele eficiente elaborate de Phyto, o dragoste mai veche, cred ca ne stim de cinsprezece ani. Acum parul meu e din nou fin si matasos.
  5. Caudalie resveratrol lift-o recomandat numai daca ai trecut de 40 de ani si stii deja ca tenul matur exista, nu e o inventie:)
  6. Lierac premium le masque supreme anti-age absolu- folosita o data sau de doua ori  pe saptamana, are rezultate vizibile:
  7. Yves Rocher crema-gel pt ten mixt/gras, de curand am scris AICI despre ea si despee felul in care am adapted-o nevoilor tenului meu care mai are din cand in cand pusee de acnee:
  8. Molinard ADELE, parfumul meu emblematic, creat in primavara anului trecut in colaborare cu un expert Molinard, gasiti detalii AICI
  9. Schmitt’s Deo fara saruri de aluminiu, cu micros de lavanda, am scris pe indelete AICI.
  10. Fondul de ten Maestro de la Giorgio Armani-inca nu am reusit sa scriu despre el, desi a fost folosit aproape zilnic. E delicat ca matasea, acoperire mica spre medie, aproape invizibil pe piele. Il recomand numai daca ai facut pace cu tenul tau.

 

Adela Sirghie

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *