GUERLAIN SPRING 2017 LA PETITE ROBE NOIRE MAKEUP COLLECTION

 

In dulapul meu parfumat inca mai sta, la loc de cinste, prima mea „la petite robe noire”, cumparata acum mai bine de… 22 de ani. Am pastrat-o cu mare grija, arata impecabil, chiar am purtat-o, cu mare drag si bucurie, in urma cu vreo doua luni. Ar merita un capitol aparte, sper ca la un moment dat sa fac un shooting sa v-o prezint. O investitie, fara doar si poate, prima mea rochie neagra. Intre timp, am mai cumparat cateva rochite negre, la fel de frumoase si de bine pastrate si ele in dulapul meu, dar cred ca aceasta, prima, imi este cea mai draga. Imi amintesc perfect momentul in care ne-am intalnit, eu si ea, intr-un boutique din Palma De Mallorca. Se potriveste perfect cu parfumul Ma Robe Petales La Petite Robe Noire de la Guerlain, singurul pe care il am din aceasta gama, pe care de-abia acum reusesc sa o descopar. Primavara anului 2017 aduce in Romania doua noi produse:

1 LA PETITE ROBE NOIRE LIPS&CHEEK 

 Olivier Echaudemaison, directorul de creatie Guerlain, pe care eu il admir neconditionat, de ani si ani, caci simt ca ii sunt datoare, caci numai datorita lui am descoperit poezia machiajului, pare ca sa straduieste din rasputeri sa realizeze o gama cat mai completa, care sa o multumeasca pe LA PETITE ROBE NOIRE. Desigur, cred ca aceasta colectie va creste an de an si ca vor fi si multe produse in serie limitata care sa ne bucure sufletul. Eu astept cu nerabdare

Dar de ce este Lips&Cheek un produs diferit?

Nuanta universala, roz diafan, are un efect placut, surprinzator si progresiv, reglandu-si  intensitatea in functie de PH fiecarei persoane. Textura de gel, oil-free. In plus, nu usuca deloc buzele, ci chiar ofera hidratare optima. Desigur, este un produs ce se poate aplica si pe pometi, fie cu degetele, fie cu ajutorul pensulei.

Ambalajul feminin si elegant, de colectie, arata ca  ca o miniatura a parfumului din aceeasi gama si pastreaza, cum altfel, formula parfumata inspirata dupa La Petite Robe Noire (cirese, trandafiri si bergamota).

Un obiect al dorintei, fara doar si poate.

Pretul este 170 lei

2 LA PETITE ROBE NOIRE LASHDRESS

 Prima mascara semnataLa Petite Robe Noire aduce in prim plan o formulă indragita pe tot mapamondul: „All in One”. In traducere libera: VOLUM, CURBARE, ALUNGIRE SI DEFINIRE. Da, toate la un loc.

Peria este revolutionara, universala (se potriveste fiecarui tip de gene) si indeplineste, relaxata, nevoile tuturor femeilor.

Mici detalii importante:

-beneficii multiple& ingrediente cheie: ceara de albine pentru volum, 3 tipuri de polimeri pentru mentinerea genelor curbate si provitamina B5 (cu rolul de a imbunatati calitatea genelor)

-rezistenta noua ore

 -negru intens

Pretul este 154 lei

 Colectia de primavara 2107 mai cuprinde, in afara produselor new entry de mai sus, comercializate in Romania, cateva mici completari ale gamei La Petite Robe Noire: un lac de unghii nuanta magenta Lilac Belt si trei noi nuante da ruj, foarte pigmentate si stralucitoare: un rosu Ruby Ring, un portocaliu Sun Glasses si o spectaculoasa magenta Orchid Beanie.

Adela Sirghie

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *