beautynews: GALENIC

Mare, mare de tot a fost bucuria mea cand am aflat ca prima firma de dermatocosmetice incercata de mine, cu mai bine de 22 de ani in urma, Galenic, trece printr-un rebranding si va fi prezenta cu intreaga gama in farmaciile din Romania. Ani in sir am folosit Galenic, cred ca stiam toate produele de la A la Z, am indragit gama de la primul produs, chiar si acum am nostalgii despre demachiantul lor de ochi, unul dintre cele mai delicate si eficiente incercate pana in prezent. Cred ca l-am recumparat de cel putin 20 de ori. Aceasta schimbare la fata aduce in prim plan si doua noi produse pe care le voi incerca in aceasta primavara, crema Secret d’Excellence si TEint Lumiere Bonne Mine.

Mai jos, cateva date oficiale Galenic si gamele sofisticate, ce incorporeaza toate produsele necesare pentru intretinerea frumusetii si tineretii pielii, pe care le putem gasi in farmacii:

„Galenic, creatorul formulelor excepționale de îngrijire, îmbină rafinamentul și finețea unui brand de frumusețe cu eficiența și precizia unui laborator farmaceutic de renume – Pierre Fabre. Specialiștii GALÉNIC aplică expertiza excepțională în a dezvolta formule unice, fără precedent, cu un rafinament deosebit și eficacitate magistrală.

Crema SECRET D’EXCELLENCE  este considerata Graalul frumuseții absolute, corectând toate semnele îmbătrânirii: netezește ridurile, hidratează, uniformizează tenul previne apariția petelor, tonifică și conferă luminozitate. Un produs pentru uz zilnic. Ingredientul activ, Alga de Zăpadă, are capacitatea de a rămâne tânără pentru eternitate, iar Maeștrii Formulatori Galenic au sintetizat această proprietate într-o cremă de un alb imaculat, care se topește ca un fulg de nea, și la fel de pătrunzătoare ca un ser, pentru o textură fină a pielii, care strălucește de tinerețe. Pretul ei este 320 lei, 30ml.

Gama AQUA INFINI cuprinde patru produse ultra-hidratante, ce revitalizează intens pielea. Maeștrii Formulatori Galenic au reinventat conceptul de hidratare, obținând o formulă super concentrată și extrem de hidratantă. O gamă completă, pentru uz zilnic, având la bază Trandafirul de Ierihon, o plantă ce trăiește în deșertul arid și care sintetizează fiecare picătura de apă pentru a supraviețui. Astfel, produsele Aqua Infini mențin hidratarea, împiedicând evaporarea apei de la nivelul tenului.

Gama PURETÉ  SUBLIME include trei produse ce oferă pielii un finish perfect instantaneu, ireproșabil, fără defecte, atât la vedere, cât și la atingere. Aspectul tenului este unul proaspăt, de piele înnoită. Pentru asemenea rezultate excepționale, au fost folosite proprietățile Apei din Rocile Granitice din Pirinei, recunoscută pentru calitățile sale purificatoare, matifiante și astringente, cu efect sebo-reductor și anti-strălucire, pentru o piele netezită, cu aspect ireproșabil.

Gama OPHYCÉE conține produse cu acțiune anti-rid de excepție, având la bază extractul absolut de Alege Albastre, un activ excepțional milenar, care stă la baza vieții pe pământ. Inspirați din descoperirea științifică privind capacitatea de cicatrizare a acestor alge când sunt aplicate sub formă de cataplasmă direct pe leziuni, Maeștrii Formulatori Galenic au elaborat un principiu activ stabil care reconstruiește pielea, care umple cicatricile lăsate de trecerea timpului: ridurile! Pielea este imediat mai netedă, mai proaspătă, își recapătă consistența. Zi după zi, pielea este mai frumoasă și cu aspect întinerit.

Gama TEINT LUMIÈRE conține o formulă cu pigment de culoare pentru un machiaj lejer, delicat, luminos. Ingredientul activ sintetizat este Uncaria de Amazon, floarea celor o mie de sori, care prin acțiunea sa antioxidantă luminează pielea, pentru un ten uniform, natural, catifelat ca piersica.Teint Lumiere Bonne Mine Galenic este, de altfel, recomandarea mea expres pentru primavara, caci tenul pare tern si lipsit de stralucire dupa ce a avut de trecut lunile friguroase ale toamnei si iernii. Pretul acestuia este 117 lei.

Gama PUR cuprinde patru formule de demachiere și curățare, pe baza de Apa de Sulfina, cu proprietăți anti-iritante și calmante, având o acțiune dovedită de îndepărtare a impurităților și toxinelor, formând echilibrul perfect între eficacitate și toleranță.

Adela Sirghie

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *