YVES ROCHER MASCARA VERTIGE LONGUEUR

Am primit cadou mascara Vertige Longueur de la Yves Rocher vara trecuta, in 2016, cand a si fost lansata, insa atunci foloseam una de la Helena Rubinstein si acesta a ramas nedesfacut luni in sir. Pe de o parte, interesul meu pentru o mascara de alungire este destul de redus, eu preferand sa cumpar  produse care promit din start si fara echivoc un volum ametitor al genelor, dar Yves Rocher m-a uimit in trecut cu un produs performant despre care am scris cu drag AICI, asa ca in momentul in care cel de la Helena Rubinstein s-a terminat/uscat (mentionez ca a avut viata lunga, aproximativ un an, timp in care a fost folosit zilnic), in graba si cu multa curiozitate a fost desfacut si probat. Cand am vazut ce perie mica are, am fost convinsa ca asa ceva nu are cum sa mi se potriveasca, e o gluma, asa mi-am zis, insa iata ca aceasta prejudecata nu isi avea deloc rostul, caci deja Vertige Longuer este folosit de trei luni, zi de zi.

La inceput, am avut ceva greutati cu periuta, eram neagra pe ochi de fiecare data, caci mi-a venit greu sa trec de la o forma la alta, dupa ce folosisem ceva opus vreme de un an. Aceasta a fost singura problema, banuiesc acum ca si in momentul in care voi schimba aceasta mascara cu una noua, cu alta forma de periuta, voi avea aceeasi problema. Fiecare perie noua necesita, in cazul meu, o perioada de acomodare.

Mini-periuta de la Vertige Longueur este atat de subtirica, incat reuseste sa prinda, cu migala, fiecare geana in parte, chiar si pe cele atat de mici ca par invizibile (si pe care nu stii ca le ai), si sa le alungeasca, sa le curbeze si sa le impodobeasca frumos cu un negru abanos, cu un finish elegant, putin umed. Este ideala si pentru genele inferioare. Formula produsului este imbogatita cu guma de Elemi de Manilla, arbore originar din Filipine cu rol de fixare si structurare a genelor.

Insa surpriza abia acum incepe. Eu nu ma multumesc niciodata cu un singur strat (efect natural), asa ca nu am ezitat nici de data aceasta sa reaplic, incepand de la baza genelor catre varf, miscand periuta in zig-zag, dar insistand destul de puternic la baza, inainte de zig-zag, desigur,pentru a crea un efect de linie (ca si cum as folosi un khol lichid, subtirel), asa ca efectul final nu este doar de arcuire si alungire, ci si un volum multumitor pentru mine. Insa, din cauza surplusului si a faptului ca aplic trei straturi, genele, incarcate de produs, se mai lipesc intre ele, asa ca uneori trebuie sa anticipez ca voi avea nevoie de timp in plus pentru a le desparti. Nu se faramiteaza, rezista cu brio intreaga zi, se demachiaza usor. Genele nu raman tepene si nu par artificiale, forma finala este frumoasa, flexibila, nu le simti incomode si grele.

O voi folosi pana la ultima picatura, nu intentionez sa o inlocuiesc pana nu se termina. Mentionez ca nu deschid -si nici nu cumpar doua mascara in acelasi timp.

Produs fara parabeni, testat cub control oftalmologic. Pretul ei este 42 lei, 8 ml.

 

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *