ORLY BONDER

Orly Bonder este, pentru mine, cel mai folosit produs pentru unghii. Ne-am imprietenit in urma cu multi ani si, desi l-am mentionat deja pe blog de cateva ori, nu m-am invrednicit in a-i dedica o postare separata pana acum. Este esential pentru unghiile fragile si subtiri, care se ingalbenesc si se pateaza de la lacurile colorate folosite in mod frecvent. Un simplu basecoat are, in cazul meu, efecte mai mult sau mai putin discutabile, insa Bonder mi-a fost de cel mai mare ajutor, de aceea nu am mai renuntat la el de cand l-am descoperit. Nu pot sa imi mai imaginez mani+pedi fara el. Daca nu il am la indemana, fie renunt complet la lacul de unghii, fie il inlocuiesc cu BB Creme, despre care am scris cu mare drag AICI.

Bonder este un produs premiat si super premiat in domeniul lui, castigand detasat premiul intai cu cornita. Nu doar eu ii aduc lauda, ci intregul domeniu de specialitate in care exceleaza, caci  este ales basecoat-ul NO. 1 de catre profesionisti din intreaga lume de mai bine de 15 ani succesivi.

Oficilal, acesta se prezinta ca un basecoat din polimer cauciucat ce ofera o aderenta nemaiintalnita lacului de unghii. Se aplica inainte de lac, direct pe unghie. Formula speciala cu rasina naturala, imbunatateste adeziunea lacului, fara a permite ca unghia sa se pateze/ingalbeneasca.

Produsul este disponibil in varianta de 9 ml (32 lei) si varianta de 18 ml (50 lei) si poate fi achizitionat de pe orlyromania.ro.

Ca si celelalte produse Orly, nici Bonder nu contine formaldehida, toluen sau DBP.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *