beautynews: APIVITA SUNCARE

Ca in fiecare vara, protectia solara devine subiectul principal al lansarilor de noi produse, asa ca la rubrica beautynews am  pus pe tapet cateva informatii care sper sa a fie de folos cand va inaluiti de scutul impotriva razelor fierbinti ale soarelui.

Noua gamă Apivita Suncare, lansata acum, in pragul verii anului 2017,  răspunde nevoii de a proteja pielea de radiațiile solare pe tot parcursul anului cu produse specializate, inovatoare, naturale, eficiente și holistice, ideale pentru toate tipurile de piele. Nou lansata gamă de produse solare combină beneficiile microalgelor mediteraneene cu extractul patentat de propolis, rezultând o inovație globală numită 3D PRO-ALGAE® – ce oferă o excelentă protecție solară și protecție împotriva foto-îmbătrânirii, dar totodată are și acțiune specializată împotriva ridurilor, a petelor cauzate de soare sau a excesului de sebum.

Sase ani de cercetare, un program de renume mondial denumit “Algae Com”, 20 de cercetători și doi ani de studii în laboratorul biochimic, atat a fost necesar pentru ca APIVITA sa livreze complexul inovator 3D PRO-ALGAE®, care este încorporat în formulele cosmetice la nivel global, pentru prima dată.

Ce este acesta de fapt? Un complex inovator cu propolis și o microalgă mediteraneană versatilă, nannochloropsis gaditana, care se găsește în Grecia, în marea din apropierea insulei Creta. Acest complex poate păstra structura tridimensională a pielii, deoarece protejează și menține densitatea, elasticitatea și fermitatea pielii, pe timpul expunerii la soare. De asemenea, hidratează și combate foto-îmbătrânirea, motivul no 1 pentru îmbătrânirea prematură a pielii.

Gama Suncare conține produse cu până la 97% ingrediente naturale și se adresează tuturor nevoilor pielii expuse la soare: hidratare, protecție antioxidantă, protecție împotriva foto-îmbătrânirii, oferind totodată acțiuni specializate, cum ar fi matifierea tenului cu tendință de îngrășare, protecție împotriva petelor de soare sau acțiune anti-rid.

Noile formule NU conțin alcool, parabeni, propilen glicol, butilen glicol, uleiuri minerale, etanolamină, ftalați, PCM, NM.

Cremă de față matifiantă cu textură lejeră si SPF30 –Cu extract de imortele și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă non-uleioasă, cu acțiune specializată echilibrează secreția de sebum și îi conferă pielii un aspect mat, oferind hidratare și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii.

Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic. Exista si varianta crema coloranta, in cazul in care doresti formule care sa uniformizeze nuanta pielii. Pretul este 87 lei, 50 ml.

Cremă de față anti-pete cu SPF50/ PA++++ 

Cu celule stem din fenicul de mare și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă cu acțiune specializată ajută la reducerea petelor brune și la prevenirea apariției altora noi,protejează densitatea și elasticitatea, oferind hidratare optimă și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii. Varianta colorata ofera acoperire uniforma si protectie impotriva imbatranirii premature.

Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic. Pretul este 87 lei, 50 ml.

Cremă de față anti-rid cu textură lejeră si SPF 30/ PA++++

Cu extract de măsline și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă cu acțiune specializată și textură lejeră ajută la prevenirea și netezirea ridurilor existente și menține structura tridimensională a pielii, oferind hidratare și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii,

Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic.Pret 110 lei, 50 ml

Cremă de față anti-rid cu SPF 50/ PA++++

Cu extract de măsline și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă cu acțiune specializată previne și reduce ridurile existente, protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii și oferă hidratare optimă.

Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic. Pret 110 lei, 50ml.

 APIVITA SUNCARE pentru corp, păr și copii 

Lapte pentru copii (față și corp) cu SPF 50 

Cu extract de gălbenele, caise și propolis patentat, oferă o protecție ridicată și eficientă pentru pielea sensibilă a copiilor. Protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB, hidratează în profunzime, are efect antioxidant și calmează iritațiile pielii.

Rezistent la apă – Hipoalergenic. FĂRĂ alcool, parabeni, silicon, propilen glicol, butilen glicol, ulei mineral, etanolamina, ftalati, PCM, NM. Pret 122 lei, 150ml.

Lapte pentru față și corp cu SPF 30 

Cu extract de lavandă de mare și propolis patentat, oferă o protecție ridicată împotriva radiațiilor UVA și UVB, hidratează pielea, are efect antioxidant și protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii. Ideal pentru pielea mai rezistentă, care se bronzează cu ușurință.

Rezistent la apa – Hipoalergenic.  Pret 100 lei, 150ml

Lapte pentru față și corp cu SPF 50 

Cu extract de lavandă de mare și propolis patentat, oferă o protecție foarte ridicată împotriva radiațiilor UVA și UVB, hidratează pielea, are efect antioxidant și protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii. Ideal pentru pielea sensibilă, pielea cu intoleranță la soare, pielea deschisă la culoare sau care se arde ușor. Rezistent la apă – Hipoalergenic. PRet122 lei, 150 ml

Ulei bronzant pentru corp cu SPF 30 

Cu extract de morcov, ulei organic de floarea soarelui și propolis patentat, accelerează și intensifică bronzul, oferind în același timp o protecție ridicată împotriva radiațiilor UVA și UVB, hidratare intensă și protecție împotriva foto-îmbătrânirii. Are o textură plăcută de ulei uscat, care se absoarbe ușor. Foarte rezistent la apă – Hipoalergenic. Pret 95 lei, 150ml.

Ulei de protecție solară pentru păr 

Cu ulei organic de floarea soarelui și o combinație de filtre solare UV, protejează și menține culoarea vie și strălucirea părului. Datorită uleiului organic de măsline, abyssinian, struguri și jojoba, părul rămâne hrănit și hidratat, lăsându-l plăcut la atingere și împrospătat cu o aromă delicată de vară. Testat dermatologic. Pret 77 lei, 150ml

Lotiune răcoritoare după soare pentru față si corp 

Cu o combinație de smochine, aloe, lavandă de mare, castravete, vitamina E și ulei de migdale oferă hidratare în profunzime și o senzație plăcută de răcorire. Calmează iritațiile cauzate de soare și protejează împotriva foto-îmbătrânirii, lăsând pielea plăcut parfumată și catifelată. Ideală după fiecare expunere la soare, precum și ca lapte de corp pentru utilizarea de zi cu zi în timpul verii și a vacanțelor. Hipoalergenică. Pret 50 lei, 150ml.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *