SALT OF THE EARTH, deo fara aluminiu

La inceputurile blogului, scriam ca, in cazul meu, mai toate deodorantele au efect, ca nu caut nimic special, ca pot folosi Fa sau orice altceva, nici nu prea ma intereseaza prea tare. Si totusi… a venit o zi, in care ganglionii de la subrat s-au umflat si m-am speriat foarte tare. Si iata ca acum pot numara ani buni de cand nu mai folosesc deodorante care contin saruri de aluminiu. Cateva preferate: Schmidt’s, despre care am scris AICI, Biotherm-AICI si Roge Cavailles-AICI.

Acum, la rubrica beautynews, ma grabesc sa scriu despre o lansare HelppNet: deodorantele naturale Salt of the Earth, produse de referinta fara saruri de aluminiu, care imbina eficienta dovedita a ingredientului esential al gamei: Sarea de Alaun.

Sarea de Alaun este un mineral natural, fara miros, recunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene si astringente.  Deodorantele Salt of the Earth au devenit lider in industria deodorantelor naturale, recomandandu-se ca antiperspirante care permit pielii sa respire, lasand porii liber. Nu lasa urme albe la aplicare si sunt potrivite veganilor si vegetarienilor, nefiind testate pe animale.

Cu o formula pe baza de aloe vera organica si Sare de Alaun, Deodorantul Spray Natural, cel pe care il folosesc in prezent, inhiba dezvoltarea bacteriilor cauzatoare de miros si hidrateaza in profunzime. Neavand miros, este unisex. Prospetimea este asigurata pe toata durata zilei, eu l-am testat in luna iunie.

Realizate din ingrediente 100% naturale, cele doua deodorante Clasic Stick si Rock Chick, se aplica in zona axilei dupa umezirea produsului, fiind recomandate chiar si copiilor de peste 6 ani. 

Cele doua deodorante pentru femei, au note delicate de lavanda si vanilie/ pepene si castravete si o fuziune parfumata de peste 15 extracte vegetale si uleiuri naturale ce ofera o ingrijire delicata asupra pielii axilei.

Special adaptat nevoilor barbatilor, tot cu ingrediente 100% naturale, Deodorantul Pure Armour, asigura un parfum proaspat si ofera protectie de lunga durata.Preturi:

Salt Of The Earth Stick Natural Clasic fara miros/ fara saruri de aluminiu, 90 g 39 LEI
.Salt Of The Earth Deo Stick Natural Fete Rock Chick fara saruri de aluminiu, 90 g  39
Salt Of The Earth Deo Natural Spray fara miros/ fara saruri de aluminiu, 100 ml  35 LEI
Salt Of The Earth Deo Femei Pure Aura Lavanda Si Vanilie fara saruri de aluminiu, 100 ml  43 LEI

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *