AZI IMI PLACE: KEIKO SLIM SPA

 

Despre CRIOLIPOLIZA am aflat in urma cu cativa ani, de la dr OZ -nu mai tin minte daca era o emisiune sau o postare pe Facebook- si tot atunci am si decis ca o voi incerca, date fiind rezultatele bune pe care aceasta terapie avansata le garanteaza in domeniul remodelarii corporale. Nu as putea sa dau o explicatie valabila a faptului ca mi-a luat un car de ani sa fac acest pas, pot doar sa recunosc faptul ca acum, in jurul varstei de 45 de ani, in corpul meu au intervenit schimbari care m-au pus in garda. Unele femei remarca aceste schimbari mai repede, poate 35 sau 40. Poate ca pentru altele, cele mai fericite, 50 de ani este varsta la care notificarile organismului devin vizibile. Cert este ca acest moment vine negresit si tot ce ai amanat, tot ce ai lasat la voia intamplarii, tot ce ai ascuns sub pres, se intoarce cu puteri sporite, lovindu-te cu forta de bumerang. Ca sa inteleaga toata lumea, vine un moment in care trebuie, cu adevarat, sa faci sacrificii ca sa arati bine. Daca nu ai avut un program constant de mers la sala, vei vedea ca fara el nu se mai poate. Daca nu ai stiut sa faci ordine in alimentatie, acum, cand metabolismul este din ce in ce mai lenes si corpul este supus unor mari schimbari homonale, disciplina trebuie impusa de urgenta.

In urma cu un an, am renuntat total la zahar. Nu am fast niciodata o mare consumatoare, dar nu ezitam sa imi satisfac din cand in cand, mici placeri. Am luat decizia intr-o zi, fara sa fiu inflacarata de vreun eveniment special, nu am avut niciun regret. Nu mi-a fost greu, pur si simplu am uitat gustul. Nu ravnesc. Am ajuns sa consider ca nu mai am nevoie. Pot numara pe degete cateva dati in care am gustat. Nu am slabit nici macar un gram renuntand la zahar, si nu aceasta a fost motivatia mea. Pentru mine nu mai  exista nici prajituri, nici ciocolata, nici inghetata, nici macar zahar in cafea. Nu le-am inlocuit cu nimic, fructe mancam si inainte, nu consum acum mai mult pentru ca am eliminat zaharul.

Nu,  nu m-am ingrasat la 45 de ani dupa ce toata viata am fost slaba, dar tesutul adipos a devenit mult mai vizibil, la fel si „aripioarele”. Asa ca am inceput sa schimb abordarea si acum fac tratamente corporale de remodelare, pe care inainte nu le-am incercat. Am mers la Keiko Slim Spa pentru o evaluare generala, dorind sa incerc CRIOLIPOLIZA, apoi am apelat si la alte  tratamente de remodelare si tonifiere combinate, care mi-au fost recomandate de Monica Alexandru, beauty expert la salonul din Dorobanti: Vibromatique, Zentisse, impachetari si electrostimulare. In cazul meu, ameliorarea a inceput sa fie vizibila dupa trei saptamani, in special in zona aripioarelor (unde am facut si criolipoliza), asa ca am hotarat ca voi tine jurnalul de beauty al verii anului 2017 in functie de aceste rezultate viitoare, asadar voi scrie pas cu pas povestea acestei transformari pe care o abordez cu multa rabdare si cu grija.

INFO: Inovatia absoluta CRYOGEN consta in faptul ca laserul soft sparge grasimea calcifiata in blocuri mai mici care astfel pot ajunge mult mai usor in punctul de inghetare; aici se declanseaza un proces natural numit apoptoza, adica moarte celulara, prin care se pierde 25-40% din grasimea din zona tratata. Criolipoliza la CRYOGEN este o procedura aprobata FDA, adica rezultatele sunt probate prin teste clinice.

                                                                                              VA URMA

Adela Sirghie

3 Comments

  1. „Pentru mine nu mai exista nici prajituri, nici ciocolata, nici inghetata, nici macar zahar in cafea”

    Am citit propozitia asta de 3 ori, am zis ca nu inteleg bine :)) felicitari pentru determinare, mi se pare uimitor ce ai reusit!

    • Da, zaharul a disparut complet din alimentatia mea.L-am trecut la capitolul „otravuri” si acolo va ramane pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *