YVES ROCHER OUI A L’AMOUR

  Cu greu as fi putut gasi un nume mai nimerit decat Oui a L’Amour pentru noua lansare de la Yves Rocher, cu greu as fi putut sugera ceva mai delicat si mai delicios. Il consider ideal pentru tinerele fete, poate fi primul parfum de domnisoara, are acel aer naiv si fermecator pentru a fi asezat nonsalant pe mica masuta de toaleta a unei fermecatoare jeunne fille en fleur ce adora rozele de mai si suspina in taina dupa povesti teribile si interzise.

Parfumul e luminos si plin de promisiuni romantice, ca o ploaie de vara, plin de soapte naive si mici secrete parfumate.  Iata ce spune Sophie Labbe, Parfumier, creatoarea acestui parfum

” Oui à l’Amour este o declarație de curaj și de pasiune. Este întâlnirea neașteptată dintre o prospețime acidulată și o senzualitate vibrantă. Notele crude de Angelica exaltează feminitatea naturală a Trandafirului. Acest buchet luminos este completat de dulceața învăluitoare a Bobului de Tonka asociată cu eleganța lemnului de Cedru. Oui à l’Amour este parfumul complice al iubirii fără sfârșit.”

NOTELE PARFUMULUI:

Note de varf -ESENȚĂ DIN RĂDĂCINĂ DE ANGELICA
(Rădăcina de Angelica dezvăluie note crude și verzi; îi conferă parfumului o fuziune de prospețime).

Note de mijloc- TRANDAFIR ESENȚIAL LMR (Laboratoire Monique Rémy): un extract exclusiv din Trandafirul Damascena, singura floare din paleta parfumierului ce îi permite să recreeze notele petalelor proaspete și naturale ale unui trandafir proaspăt cules.

Note de baza-ABSOLUT DIN BOB DE TONKA
Parfumul este completat de dulceața învăluitoare a Bobului de Tonka, datorită notelor sale vanilate, balsamice și calde.
-ESENȚĂ DIN LEMN DE CEDRU
Lemnul de Cedru-cu note puternice și vibrante, are o aromă distinctă, uscată și lemnoasă ce conferă  eleganță parfumului.

Parfumul Oui a L’Amour a fost lansat de Yves Rocher in acelasi timp cu o noua nuanta de ruj cu acelasi nume, un burgudy editie limitata, pe care il primesti la achizitionarea parfumului.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *