L’OCCITANE: CRACIUN 2017

Abia anul acesta m-am lasat si eu fermecata de magia imprastiata de calendarul de Advent, iar cel pe care il deschid zilnic in fiecare dimineata, de la L’Occitane en Provence, imi furnizeaza cate o mica bucurie voit sclipicioasa, alaturi de aroma de cafea proaspat rasnita, pe care o prepar la trezire. Nu am fost sigura daca pot canaliza ambitia de a astepta sa deschid zilnic, in ordinea propusa de calendar, cele 24 de mici cadouri parfumate, asa incat zilele pana la Craciun sa para, cumva, mai vesele si mai colorate, dar iata ca pot sa ma pronunt: da, pot astepta si anticipa entuziasmul zilnic!

Intreaga selectie de cadouri de Craciun 2017 #MagicOfProvence contine insa mai multe minunatii: parfumuri noi in editii limitate, asezate in cutii de cadouri spectaculoase si colorate, dar si seturi de cadouri clasice din gamele preferate, pentru ingrijirea pielii, a corpului, a parului, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Pana pe 25 decembrie, la toate cumparaturile de pe ro.loccitane.com, beneficiati de o reducere de 20% din toata valoarea comenzii, folosind la final codul #adelasirghie

 

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *