JESSICA COSMETICS: SLIP INTO SPARKLES. CRACIUN 2017

Pentru Craciunul din 2017, Jessica a pregatit sticlute pline ochi de de culoare si sclipici pentru marea incantare a celor care apreciaza mani+pedi in nunate vibrante dar sofisticate, durabile si stralucitoare, cu formule eco-friendly si 100% cruelty free. Eu am incercat cu aceasta ocazie, Phenom in Rare Rubies, o nuanta de rosu puternic, plin, spre burgund, cu stralucire de globuri de Craciun, care a rezistat pe unghiile mele, conform asteptarilor, sapte zile si sapte nopti, timp in care nu am protejat deloc lacul.

Iata propunerile Jessica Cosmetics:

Slip Into Sparkles

Kitul în ediţie limitată Slip Into Sparkles conţine o o ojă metalică  şi un gel de unghii din colecţia GELeration. Duo-ul perfect pentru zilele în care vrei să impresionezi. Gelul de unghii semipermanent GELeration oferă rezistenţă şi strălucire, fără să afecteze integritatea şi sănătatea unghiilor.95 lei


Phenom  Holiday

Kit-ul Holiday Phenom este propunerea ideală pentru iubitoarele de manichiuri rezistente şi sofisticate. Conţine un tratament de intretinere, Reward, un lac de unghii şi un top, Finale Shine, din colecţia Phenom.

REWARD este un tratament destinat unghiilor normale. Îmbogăţit cu plante naturale şi antioxidanţi, cu vitaminele A, C si E, acest produs menţine sănătatea, rezistenţa şi flexibilitatea unghiilor. Lacurile de unghii Phenom Vivid Color oferă rezistenţă îndelungată şi strălucire intensă. Kit-ul costa 95 lei. 

Candy Cane

Cinci nuante glittery in cinci mini-sticlute vin impachetate intr-un ambalaj simpatic, de sărbătoare, poarta denumirea de Candy Cane si costa 113 lei.

 

Jessica Cosmetics este un brand de renume în industria unghiilor naturale. Compania are reprezentanţe în mai mult de 60 de ţări. Sistemul de înfrumuseţare a unghiilor adus la viaţă de Jessica Vartoughian porneste de la premiza că aşa cum există diverse tipuri de piele şi de păr, şi unghiile sunt de mai multe tipuri: normale, uscate, deteriorate şi casante şi fiecare necesită o îngrijire adecvată.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *