FOREO LUNA PLAY PLUS

Sute de buretei pentru demachiat am folosit, de la cei simpli-simpli, de celuloza, trecand pe la cei mai abrazivi, din fibre naturale, pe care ii gasim la The Body Shop, pana la ce mai exotici, Konjak pe numele de scena, perii si periute, mai mult sau mai putin naturale…dar iata ca, intr-un final, am ajuns si la cel mai sofisticat dintre toate, micul dar pretiosul gadget roz fucsia de la Foreo, varianta petite, Luna Play Plus. Pentru ca micile lui dimensiuni – 64 x 60 mm-sa nu va dezamageasca atunci cand il vedeti in realitate, las descrierea lui englezeasca, este mai concludenta decat oricare descriere, va rog sa recunoasteti ca suna aproape dragastos: „the tiny but mighty T-Sonic Facial Cleansing Device”

Ce este: o perie mini-pulsatila,  pe care o vei indragi in primul moment in care o atingi, ce asigura o demachiere extrem de delicata si eficienta. Este produs din silicon ultra-igienic, ceea ce il face compatibil cu toate tipurile de ten, chiar si cele mai sensibile.

Peria cosmetica portabila LUNA play plus ofera aceleasi beneficii superioare de curatare ale LUNA mini 2:

-Tehnologia de pulsare T-Sonic care elimina eficient 99,5% din murdarie si ulei (pe baza studiilor clinice) + reziduurile de machiaj. Celulele moarte ale pielii sunt îndepartate, îmbunatatind absorbtia produselor de îngrijire a pielii, iar aspectul porilor este diminuat pentru o piele mai fina.

-O zona duala de puncte de atingere lungi, ce permite flexibilitate usoara atunci când intra în contact cu pielea pentru a ajunge la toate contururile fetei.

-Un motor puternic- 8000 de pulsatii T-Sonic pe minut, care elimina impuritatile cu o singura intensitate usor de operat.

-Designul sau ultra-igienic de silicon permite uscarea rapida si este neporos pentru prevenirea acumularii bacteriilor; –

-Dispozitivul este de 35 de ori mai igienic decât periile din nailon.

-Usor de operat si conceput pentru utilizarea pe timpul calatoriilor. 

Cum se utilizeaza peria Luna Play Plus, metoda a la carte:

 • indepartati machiajul in intregime, apoi curatati fata si aplicati produsul de curatare.
 • Udati suprafata periei LUNA play plus.
 • Activati LUNA play plus apasand butonul o data si începeti curatarea prin miscari circulare blânde.
 • Acordati o atentie deosebita regiunii de sub ochi, folosind miscari usoare catre exterior. Întreaga curatare ar trebui sa dureze un minut.
 • Pentru a înlocui bateria, deschideti pur si simplu panoul inferior si introduceti o baterie AAA noua.
 • LUNA play plus este 100% rezistenta la apa si include o baterie. Nu necesita perii de rezerva.

Cum il folosesc eu: intai aplic demachiantul, urmeaza un mini masaj manual, apoi umezesc cu apa dispozitivul si insist cu Foreo pe zona T, unde tenul meu mixt este intotdeauna mai incarcat. Clatesc cu apa tenul, apoi dispozitivul, apoi masaz cu Foreo intraga fata, inclusiv zona ochilor. E un fel de masaj final, efectuat atat de fin, incat am devenit dependenta de el. Desi are doua zone de peri, atunci cand fac masajul, eu nu prea tin cont de aceasta delimitare si ma concentrez asupra efectelor.

Rezultate: demachiere perfecta si masaj de final extrem de plackt si relaxant.

Cele 7 culori in care poate fi gasita Luna Play Plus, la pretul de 49 EUR, pe foreo.com:

 • AQUAMARINE
 • MIDNIGHT
 • MINT
 • PEARL PINK
 • PURPLE
 • SUNFLOWER YELLOW
 • FUCHSIA

 

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *