Azi imi place… viata la -417

In toata luna decembrie gasim in farmaciile Sensiblu promotia, deja celebra, 2+1, ceea ce inseamna ca in cazul in care te decizi sa cumperi trei produse, al treilea, cel mai ieftin, este gratuit. Sau cumperi doua si alegi inca unul, pe care nu il vei mai plati, dar trebuie sa tii cont ca va trebui sa fie cel mai ieftin. Depinde cum vrei sa vezi lucrurile:)

Eu vreau insa sa va aduc in atentie gama -417, despre care abia acum scriu pe blog, caci la inceputul lunii decembrie am descoperit-o. Iata mai jos cateva date generale:

Brandul -417 aduce ritualul de îngrijire la rang de artă datorită ingredientelor special provenite din Marea Moartă. Nămolul din Marea Moartă conține de zece ori mai multe săruri și minerale decât oricare altă mare sau ocean și este considerată încă din antichitate cel mai mare spa vindecător din lume.Ingredientele active din produsele -417 sunt atent selecționate și recunoscute pentru proprietățile de intinerire. 

Numele brandului simbolizează locația exactă (417m sub nivelul mării!) de unde sunt extrase cele mai prețioase ingrediente pentru produsele-417.

-417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante (A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă.

Eu am ales doua creme hidratante, una pentru fata si alta pentru corp:

1 Crema Hidratantă de NoapteAjută la regenerarea celulară și menține nivelul optim de hidratare al pielii. Oferă fermitate și previne apariția ridurilor. Pretul este 166 lei, 50 ml.

2 Untul de corp cu Lavanda (exista si varianta cu Kiwi si Mango). Fiecare dintre cele două produse conține unt de Shea ce hidratează, relaxează, si protejează pielea împotriva radiațiilor UV, dar previne si îmbătrânirea. Beneficii: efect de calmare și hidratare intensivă. Pretul este 83 lei, 200ml

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *