BEAUTYNEWS: SESDERMA in ROMANIA

Pe Dr Gabriel Serrano l-am cunoscut zilele trecute, in Bucuresti, unde a venit sa lanseze Sesderma, companie spaniola infiintata acum 30 de ani, de o echipa de medici dermatologi condusa chiar de el insusi. Sesderma este o gama inovatoare de produse dermato-cosmetice, ce foloseste nanotehnologia in dezvoltarea celor mai revolutionare solutii pentru tratarea pielii, atat a problemelor de suprafata, cat si a celor din profunzime.

Cunosteam, desigur, de ani de zile Sesderma, din interesantele si atat de bine aprovizionatele farmacii si para-farmacii spaniole, din revistele lor de specialitate, din reclamele si advertorialele din Vogue, insa pana in momentul in care nu l-am cunoscut pe Gabriel Serrano, nu am inteles exact ce aduce nou aceasta firma cu radacinile in Valencia. Am incercat, de-a lungul timpului, cateva esantioane primite in dar la cumparaturi, dar nu i-am acordat, din pacate, atentia cuvenita. Pana in momentul in care am intrat la conferinta de presa sustinuta de Gabriel Serrano: doua ore in care a povestit numai de creme, seruri, tehnolologii. Omul este un povestitor-vrajitor, te face sa te indragostesti de discursul si de prezenta lui, de caracterul si darzenia unui pionier in acest domeniu in care inca mai sunt atat de multe de descoperit. Imi aduc aminte ca la fel de fascinata am fost si de dr Murad cand l-am cunoscut, acum mai bine de 12 ani, tot la Bucuresti. Nu mi-a venit insa a-mi crede ochilor in momentul in care am aflat ca dr Gabriel Serano are 80 de ani, ca omul care sta si explica in picioare, de doua ore, in fata unei sali uimite si curioase, pline ochi, a atins aceasta fascinanta varsta cu o asemenea verticalitate si frumusete. Va las poza neretusata, de la conferinta de presa:

Compania a dezvoltat doua linii principale: SESDERMA, cosmetice accesibile direct consumatorului si MEDIDERMA, o marca exclusiv dedicata profesionistilor din domeniul dermato – estetic.

,,SESDERMA este una dintre companiile pionere în dermato-cosmetică ce doreşte să aducă şi în România produse dedicate tratării problemelor pielii și a părului. Mai mult, SESDERMA vine cu produse specializate cum sunt cele anti-îmbătrânire, anti pete, anti seboreice, împotriva căderii părului etc. Am remarcat că există consumatori români care cunosc marca SESDERMA deoarece, în călătoriile lor în afara ţării, au achizitionat sau au văzut această marcă.”, a declarat Dr. Serrano, fondatorul SESDERMA.

În prezent, SESDERMA ofera tratamente pentru numeroase afectiuni ale pielii, dar si pentru îngrijirea dermatologică, ce se disting prin utilizarea celor mai noi tehnologii. Este singurul laborator la nivel mondial ce produce cosmetice si dermato-cosmetice care utilizează produse incapsulate în bule lipidice (nanolipozomi) ai care aplica nanotehnologia în fabricarea produselor pentru piele. Această tehnologie favorizează stabilitatea si, în special, transportul si patrunderea substanțelor active în profunzimea pielii.

Compania a lansat recent mai multe linii de produse bazate pe geno-cosmetica, un alt pas în inovatia dermato-cosmetică. Datorită acestei tehnologii, se obtin substantele active necesare pentru a actiona in structurile celulare si sub-celulare, cu scopul de a repara daunele care pot exista în acestea.

Cea mai vanduta linie a SESDERMA este C-VIT, marca de vitamina C lider în farmaciile din Spania și în toată lumea. Este linia antioxidanta ce confera luminozitate și redă vitalitatea tuturor tipurilor de piele. De asemenea, compania este recunoscută pentru produsele cu nano retinol, care sunt cele mai eficiente și cel mai bine tolerate pe piața mondială, în prezent. Se remarcă linia Retiage cu 3 tipuri de retinol încapsulate în lipozomi. În ultimii ani, sunt cunoscute în întreaga lume și produsele cu acid tranexamic (Azelac RU, Atopises, Hidraderm TRX) ce rezolvă problema petelor și a pigmentării pielii.

Produsele SESDERMA vor fi comercializate în farmacii, iar cele profesionale în clinici medicale.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *