GUERLAIN CHRISTMAS MAKEUP COLLECTION 2018

Cred ca nu exista perioada mai buna pentru a cumpara machiaje decat perioada sarbatorilor de iarna, ambalajele si texturile se intrec in a-ti ravasi mintele. Cred ca in fiecare an scriu despre colectia de machiaj de sarbatoare de la Guerlain, iata noutatile, la final veti gasi si preturile.

Paleta pentru ochi si pometi PALETTE ELECTRIC LOOK, creata de Olivier Ecchaudemaison pentru a obtine diferite look-uri iesite dintr-o singura cutiuta, contine doua iluminatoare, opt nuante electrice pentru pleoape si trei aplicatoare. Texturile stralucitoare si accentele metalice iau, asadar, locul machiajului clasic, negru sau maro fumuriu. Rezultatul: un machiaj electric si seducator, dar rafinat si festiv, ce aduce in prim plan stralucirea luminilor si farmecul noptilor in care petreci de cu seara si pana in zori de zi.

TERRACOTTA ELECTRIC LIGHT

Dorinta: de sarbatori iti doresti un machiaj stralucitor, in nuante intense sau, dimpotriva, in tonuri metalice, aurii sau argintii? Pentru un plus de stralucire, aplica pudra Terracotta Electric Light in punctele cheie ale tenului: deasupra pometilor, sub sprancene, centrul barbiei si pe buza superioara, in arcul lui Cupidon.

METTEORITES ELECTRIC PEARL

Pentru un ten radiant, aplica perlele Meteorites sub forma literei G, din centrul fruntii spre partea superioara a pometilor, centrul nasului si barbiei.

GLOSS D’ENFER,  un gloss pentru buze stralucitoare si buze voluptoase:

ROUGE G, un rouge clasic, sofisticat si versatil, ce te seduce cu cele trei nuante in editie limitata, cu carcasa eleganta, aurie, de colectie

KISSKISS, preferatul meu dintotdeauna, revine cu doua nuante irezistibile de fuchsia şi bej/nude

 Colectia poate fi cercetata pe indelete in magazine, iata mai jos preturile:

MÉTÉORITES ELECTRIC PEARL, 299 lei

TERRACOTTA ELECTRIC LIGHT, 274 lei

PALETTE ELECTRIC LOOK, 395 lei

ROUGE G, 162 lei refill, 89 lei carcasa

GLOSS D’ENFER, 167 lei

KISSKISS, 189 lei

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *