JUST TEASING:)

„A cunoaste-nseamna iarna,
A iubi-e primavara!”

Maine, 12 februarie 2013, voi da startul unui nou giveaway. Evident, sunt invitate toate cititoarele blogului meu. De data aceasta, voi extrage zilnic cate o castigatoare:)
Cuvantul cheie: PRIMAVARA (anotimpul meu preferat) Vrea cineva sa ghiceasca despre ce giveaway este vorba?
Later edit: va rog nu uitati sa verificati AICI daca indepliniti conditiile generale de participare la giveaway-urile de pe blogul meu.

Follow Me on Pinterest

Adela Sirghie

24 Comments

 1. Articolul acesta parca e facut special pentru mine. De cand ti-am lasat comentariul respectiv in legatura cu pisica, vreau sa-ti spun ca am inca o pisica:) Iubitul meu a gasit-o in parcare la serviciu, i-a dus de mancare cateva si pana la urma a adus-o acasa. Nu vreau sa-ti spun reactia rudelor, insa ne amuzam pe seama lor. Nici rudelor sa ma necajeasca, mai ales ca am avut ceva probleme.
  Multumesc pt articol 🙂

 2. Ce bine:) Eu nu am baietoasa cand eram mica, insa nu m-au pasionat rujurile, parfumurile, ojele, dar aveam si eu pasiunea mea: tocurile.
  Peste cativa ani, daca vei mai organiza un asemenea giveaway si va avea aceeasi cerinta, promit sa povestesc care a fost primul parfum incercat de micuta mea 🙂
  p.s. Cred ca nu ar fi deloc rau sa faci o postare pe celalalt blog despre spitalele din Bucuresti, daca ai avut intamplari neplacute. Eu de cand sunt insarcinata, parca am descoperit o lume noua, pe care imi doresc sa nu o fi descoperit vreodata.

 3. Buna Adela, iti scriu aici si nu la postarea cu giveaway-ul ca sa nu te incurc. Trebuie neaparat sa povestim momentul in care am primit/cumparat/sustras de la mama/matusa/sora/bunica un parfum sau este in regula orice intamplare legata de lumea asta mare a parfumurilor?

 4. Buna Adela, iti scriu aici si nu la postarea cu giveaway-ul ca sa nu te incurc. Trebuie neaparat sa povestim momentul in care am primit/cumparat/sustras de la mama/matusa/sora/bunica un parfum sau este in regula orice intamplare legata de lumea asta mare a parfumurilor?

 5. …sau altceva, profund si delicat ca un haiku:
  “Chiar şi atunci când floarea se scutură, noi continuăm să o iubim. Acesta este adevăratul suflet al unui japonez: florile care mor nu sunt un lucru trist.”

 6. …sau altceva, profund si delicat ca un haiku:
  “Chiar şi atunci când floarea se scutură, noi continuăm să o iubim. Acesta este adevăratul suflet al unui japonez: florile care mor nu sunt un lucru trist.”

 7. Primavara..hmm probabil un giveaway cu oje in culori specifice primaverii sau un blush sau un fard sau, sau:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *