La ce sa te astepti anul viitor

Culoarea anului 2012(Pantone) este tango tangerine. Anul trecut,  in 2011 Pantone a stabilit ca aveam nevoie de ceva roz in viata noastra si a decretat ca honeysuckle este aceea. Sigur va mai amintiti de culoarea caprifoiului roz… Cred ca anul acesta vom avea verde(asa ar fi corect, din punctul meu de vedere). Deci pariez din nou pe Grayed Jade sau pe Emerald(le vedeti putin mai jos). Anul trecut am pariat pe minty ggreen si am pierdut. Asteptand decizia Pantone, care va limpezi, ca de obicei, lucrurile, voi ce parere aveti?

Follow Me on Pinterest

Adela Sirghie

6 Comments

  1. Da, toate nuantele sunt minunate. Dar pana la urma, trebuie sa alegi una singura care va fi „culoarea anului 2013″… the one and only.
    Oricum, eu cred ca Pantone ne va surprinde, ca de obicei…

  2. Da, toate nuantele sunt minunate. Dar pana la urma, trebuie sa alegi una singura care va fi „culoarea anului 2013″… the one and only.
    Oricum, eu cred ca Pantone ne va surprinde, ca de obicei…

  3. Mie imi sta gandul la Monaco Blue, sunt inebunita dupa albastru, insa din pacate nu mereu se cade sa fiu imbracata in culoarea albastru.

  4. Mie imi sta gandul la Monaco Blue, sunt inebunita dupa albastru, insa din pacate nu mereu se cade sa fiu imbracata in culoarea albastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *