Sephora Fluid Clearskin:un produs dubios

DU-BI-OS: exact acesta a fost primul cuvant pe care l-am folosit dupa ce am aplicat prima oara Fluid Clearskin Pore Minimizer de la Sephora. Si sa va si explic repede de ce. Dimineata, dupa demachiere, l-am aplicat pe toata fata, cu un masaj usor. Tenul meu era curat, exfoliat, hidratat, luminos. Nu era incarcat si nu aveam niciun cos, nicio zgaiba, nicio imperfectiune majora, nicio zona problematica. Era in urma cu vreo zece zile, cred. A doua zi ,dimineata,  imi aparusera trei cosuri mititele. Doua deasupra buzei si unul pe pometele drept. Nu am facut imediat legatura, pentru ca mie nu imi mai apar cosuri de foarte multa vreme. Chiar am crezut ca de vina sunt tantarii. Apoi, uitandu-ma mai bine in oglinda, mi-am dat seama ca sunt trei cosuri aparute peste noapte. Cele doua cosuri de deasupra buzei au fost tratate si s-au uscat, cel de pe pomete a crescut si nu a putut fi stavilit. Si acum am urma de la el, o pata maronie, trebuie camuflat cu concealer.

Iata cateva NU-uri:
-nu matifiaza(desi spune ca o face)
-nu miroase frumos
-nu reduce porii
-nu hidrateaza
-nu are efect”desincrustant”
De fapt, nici nu stiu prea bine ce e, pentru ca nu mi-a placut deloc. Il gasiti la Sephora, dar sfatul meu este sa il ocoliti.

Follow Me on Pinterest

Adela Sirghie

12 Comments

  1. Pata maro de pe pomete este tare tare incaptanata. A ramas acolo dupa ce am folosit prima oara acest produs, promit insa sa scriu cand va trece. Prin septembrie, probabil:(

  2. Da, nici eu nu am observat vreun efect, dar m-am gandit ca nu l-am folosit constant si nu pot fi asa categorica. Totusi, se pare ca asa am scapat de efectele lui negative.

  3. Cel mai nesuferit aspect al unui produs prost.Nu face nimic si,mai mult decat atat,inrautateste situatia.Sephora nu m-a convins niciodata cu produsele pentru ingrijirea tenului (mixt,cel putin).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *