My life, lately

                                                                            No rain in Spain:

                                         Lacul de unghii perfect pentru o vacanta in Spania, Fireball de la Orly:

Recolta din gradina:

                        Am cucerit Castel de Buriac (aflat pe Costa de Barcelona), iata dovezile:

Follow Me on Pinterest

Adela Sirghie

28 Comments

  1. Nu am mai fost dar imi doresc de mult sa merg, sper ca nu am facut o alegere nepotrivita combinand plaja cu vizitatul…de obicei alegeam Grecia pentru plaja si cum nu sunt multe de vazut pe o insula era o relaxare totala, acum mi-am propus ca pe langa plaja sa vizitez si cate ceva…sa vad cum iese 🙂

  2. Eu nu cred ca tu ai 43 de ani! M-am uitat de curand pe niste fotografii, erai la o prezentare si aveai niste perle la gat si atunci m-am gandit prima data la varsta ta si am zis ca ai cel mult 30! Si optimismul pe care-l emani…Esti de admirat! Felicitari!

  3. @Cecilia: multumesc, am decis ca toata vara voi face drumetii, sa ma mentin in forma. In plus, peisajele chiar iti taie respiratia pe Costa de Barcelona.

  4. @Mihaela Mih: mama mea are grija de els cat aunt eu plecata, le iubeste si le rasfata. Bine, eu in secret sper sa le fie putin dor de mine, macar duminica:)

  5. wow!Minunat!Ma bucur sa aflu sa ti-e bine acolo.In iunie voi vizita si eu pt prima data Spania,in concediu :)Defapt,va fi mai mult balaceala si relaxare.

  6. Ce draguut, Adela! Sa ai o vara frumoasa! Cine are grija de pisicile tale cand esti plecata? 🙂

  7. Tu chiar esti indragostita de Spania…de altfel ai si o alura hispanica asa. Eu nu am ajuns inca in Spania, dar cred ca este superb. Mi-au placut mult pozele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *