Jurnalul meu de beauty din primavara lui 2012-a doua parte

Iata ce am cumparat in prima zi de la Barcelona: de la supermarket, in mare graba-goji berry si demachiant Diadermine. Lapte demachiant Diadermine pentru orice tip de ten(4,5euro pentru 2X200ml). Initial am vrut sa iau tot servetele demachiante, pentru ca am mai avut si mi-au placut atat de mult incat am scris pe blog un review generos. Apoi mi-m dat seama ca as vrea sa incerc ceva nou de la ei, sa vad daca aceasta firma are si alte produse la fel de interesante. Raspunsul e fara echivoc: da, chiar are. In plus, mereu vad ca sunt oferte speciale, greu de ocolit.
Am cumparat goji berry (supranumit si fructul tineretii vesnice, hmmm, sa vedem sa vedem:) ca o alternativa pentru drojdia de bere, tot pentru ca m-am gandit sa incerc lucruri noi. Stiu ca nu are aceleasi efecte,  dar nu vreau sa le amestec, va voi spune parerea mea dupa ce va trece suficient timp incat sa pot stabili beneficiile.

Follow Me on Pinterest

Adela Sirghie

12 Comments

  1. Am incercat sampon si masca macadamia ,mostre din fericire!sunt slabe…clar sub kerastase,si chiar sub wella.Am par normal,putin uscat varfuri.Ma bcur ca nu le am cumparat .Lili

  2. Dupa ce am citit experienta ta cu servetelele demachiante Diadermine,eram sigura ca o sa-ti placa si demachiantul!Daca folosesti lotiune tonica,o sa-ti placa si aceea!
    Ok,sa ne tii la curent!Pupici!

  3. Dupa ce am citit experienta ta cu servetelele demachiante Diadermine,eram sigura ca o sa-ti placa si demachiantul!Daca folosesti lotiune tonica,o sa-ti placa si aceea!
    Ok,sa ne tii la curent!Pupici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *