GUERLAIN BRING OUT THE LIGHT summer 2017

Inainte sa incep sa descriu Bring Out The Light, m-am gandit ca daca as pune doar frumoasele poze ale colectiei ce marcheaza aniversarea a 30 de ani de la dezvaluirea inovatiei Meteorites, ar fi, intr-un fel, suficient, iar cititoarele blogului meu ar intelege si fara cuvinte care-mi sunt gandurile si confirmarile in legatura cu editia limitata a verii anului 2017 semnata Guerlain. 
 1 METEORITES BIRTHDAY CANDLE PEARLS- o noua versiune si un frumos omagiu adus perlelor iluminatoare, varianta roz de budoar. Perlele sunt o combinatie de auriu si champagne, roz si alb perlat. La fel de fine si eficiente ca perlele celorlalte versiuni. Ilumineaza discret, fara a incarca inutil. Perfect French style. Mirosul de violete le adauga acel romantism si farmec pentru care voi alege mereu Guerlain.      2 METEORITES BABY GLOW TOUCH– un highliting stick, un trio de culori ce se combina foarte bine,  fie toate trei, fie doar    doua. De fapt este varianta solida, purtabila a perlelor, dar efectul final este mult, mult mai puternic, mai stralucitor. Din nou, mirosul de violete Guerlain este adaugat cu maiestrie. Sun-kissed efect.
3 KISS KISS LIPSTICK- am descris de mai multe ori rujurile Kiss Kiss, care imbraca frumos buzele, le confera volum si au o textura fina si matasoasa. Iata si cele doua superbe nuante ale verii anului 2017, acestea sunt tot editie limitata.
• 542 Orange Peppers – peachy orange
• 567 Pink Sunrise – coral pink

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *