YVES ROCHER HYDRA VEGETAL

Eu am folosit si produse din vechea gama Hydra Vegetal de la Yves Rocher si pot spune, in cunostinta de cauza ca mi-au placut la fel de mult ca cele despre care va voi povesti mai jos, din noua gama, pe care o recomand din toata inima. Insa in 2018 ingredientele s-au schimbat putin, imunatatindu-se constant: peste 89% sunt de origine naturala, nu au nici uleiuri minerale si nici parabeni. Noua gama are si texturi noi, mai eficiente si mai senzoriale, datorita extractului exclusiv din planta Edulis

Edulis este o plantă suculentă ce crește la malul mării. Aceasta are capacitatea surprinzătoare de a  rezista stresului din mediul înconjurător: secetă, soare arzator si multitudine de săruri ce perturbă creșterea multor plante. Apa din celulele plantei Edulis, activul vegetal integrat în formulele noii game Hydra Vegetal și  brevetat de Marca Yves Rocher in Franța, permite stocarea apei în straturile pielii, blocarea în mod durabil și eliberarea acesteia pentru o hidratare continuă timp de 48 de ore. In ciuda faptului ca pe blogul meu gasiti multe produse sofisticate, regula de trei simple in ingrijirea tenului este, cum altfel, simplasimplasimpla: demachiere, tonifiere si hidratare.  

Noua gamă HYDRA VÉGÉTAL pentru hidratarea continuă a tenului este destinată în special îngrijirii tenului tânăr, la prețuri accesibile, raportul calitate-pret fiind imbatabil, mai jos sunt noile produse:

CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE-Hidratare continuă 48 de ore, pentru tenul normal-uscat

• GEL CREMĂ PENTRU HIDRATARE INTENSĂ 48 DE ORE Hidratare continuă 48 de ore, pentru tenul normal-mixt. In cazul in care sunt si probleme cu cosurile, am scris AICI despre un produs foarte eficient, tot de la Yves Rocher, nu ezita sa accesezi linkul, sigur imi vei multumi:)

• GEL DE CURAȚARE PENTRU PROSPEȚIMECurăță și împrospătează tenul. Demachiază și împrospătează tenul.

• GEL EXFOLIANT HIDRATANT Exfoliază și împrospătează tenul. Este vorba de o exfoliere usoara, nicidecum agresiva, ideala seara, cand sebumul si machiajul impovareaza tenul.

• GEL HIDRATANT ANTI-OBOSEALĂ PENTRU ZONA OCHILOR Hidratează și iluminează zona ochilor.

Începând cu luna aprilie, gama HYDRA VÉGÉTAL va fi completată cu Loțiunea tonică hidratantă,

Din luna iunie, portofoliul va fi imbogatit cu Serul lichid ultra-hidratant, un produs de îngrijire inovator, ce oferă beneficiul hidratării intense asociat cu o textură super senzorială.

Apa micelară demachiantă 2 în 1 va fi lansată ulterior, pentru a completa ritualul de îngrijire.

Gasiti toate preturile pe site, eu am ales sa nu le afisez, pentru ca ofertele Yves Rocher se schimba foarte des, iar surprizele pe care le primiti odata incheiata comanda sunt tentante si consistente.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *