PAULA BEGOUN, din nou la Bucuresti:)

Va spuneam acum cateva zile cat de impresionata am fost de dr Howard Murad si Gabriel Serrano, doi dermatologi de top pe care am avut ocazia sa ii cunosc la Bucuresti. Nu pot sa va spun cat de incantata am fost cand am primit invitatia de a o cunoaste si pe Paula Begoun, cu ale carei produse ma tot intersectez de ani de zile, un review al produsului pe care il folosesc constant gasiti AICI

Maine, vineri 11 mai este ziua cea mare si sunt tare nerabdatoare. Doua lucruri majore m-au impresionat intotdeauna la Paula Begoun, nu le-am notat pana acum, dar iata-le: poti cumpara orice produs Paula’s    Choice fara sa citesti ingredientele, nu vei gasi niciunul nociv si al doilea:

„Nu suntem de acord cu testarea produselor pe animale. Suntem incluși în programul Leaping Bunny,     ceea ce înseamnă nu numai că produsele noastre nu sunt testate pe animale, dar și că nu cumpărăm ingrediente de la furnizori care testează pe animale. Iubim animalele atât de mult încât angajații noștri își aduc câinii la birou. „Desigur, voi reveni cu amanunte de la lansare, impresii si detalii despre noua gama pe care o va lansa maine.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *