XPERT BEAUTY WORRY FREE ZONE


Zilele trecute am ajuns la XPERT BEAUTY, noul magazin deschis in AFI Cotroceni, al cincilea dintr-un lant de sase (in Bucuresti mai exista unul, mult mai mare, in Baneasa Feeria, dar acolo inca nu am ajuns)

Xpert Beauty reprezintă cel mai complex concept store de cosmetica profesionala din Romania, magazine cu produse pentru păr, ten, corp, pentru îngrijirea mainilor, a unghiilor, produse de make-up ce aparțin unor branduri internaționale renumite, printre care si catteva dintre favoritele mele, despre care ati citit nenumarate review-uri pe blog: Guinot, Babor, Maroccanoil, Tigi, Opi, Academie.  Daca pana acum parea destul de dificil sa le achizitionezi, iata ca vestea buna: Xpert Beauty a fost gândit și proiectat sub conceptul Worry Free Zone, un spațiu unde ai o selecție excelentă de produse profesionale și beneficiezi de suport acordat de specialiști în alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

Celelalte Xpert Beauty se afla în Palas Mall Iasi, City Park Mall Constanta, Shopping City Piatra Neamt si Ploiesti. Sitemul de fidelizare al clientilor este unul ingenios. Postarile de pe social media apar in timp real pe un display smart, astfel folosind check in-ul, hashtaguri sau daca vii insotit de un prieten, poti   acumula puncte care se traduc ulterior in reduceri aplicate produselor si serviciilor. Totodata exista Oglinda Inteligenta si printr-o simpla scanare a produselor, poti sa descoperi in timp util toate informatiile de care ai nevoie pentru a fi sigur ca este produsul potrivit tie, dar si tipsuri „how to”.

De la produse inovatoare, pana la accesorii care iti fac viata mai usoara, in aceast shop sunt prezentate cele mai recente lansari pentru a putea fi in pas cu ultimele tendinte si tehnologii. Noutatea absoluta a magazinelor XpertBeauty Baneasa si Afi Cotroceni este colaborarea cu Saloanele de infrumusetare Silhouette sub conceptul de Silhouette Express Beauty. Clientele vor putea opta pentru servicii de infrumusetare cu produse Guinot si tehnologii anti age si slabire LPG, servicii extrem de rapide si cu rezultate dovedite.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *