RENE FURTERER IN ROMANIA

Consider ca este mai mult decat importanta lansarea Rene Furterer in Romania, despre care am auzit numai cuvinte elogioase, asadar ma grabesc sa dau cateva informatii de prima mana, iar dupa descriere veti gasi si preturile produselor.

1 René Furterer aduce în România conceptul de HAIR SPA

Expertul în botanică René Furterer a lansat în urmă cu peste șase decenii, brandul cu același nume, din dorința de a scoate la lumină frumusețea naturală a părului și de a crea o experiență senzorială unică.   Valorile brand-ului sunt expertiză, naturalețe, senzorialitate și exclusivitate.

Pionier în domeniul uleiurilor esențiale și al extractelor din plante, René Furterer a creat indragitul concept de HAIR SPA.

Astăzi, împreună cu rigoarea științifică a laboratoarelor Pierre Fabre, brandul René Furterer dezvoltă      formule din ce în ce mai inovatoare, ce conțin extracte din plante prețioase.

  Ritualul de îngrijire René Furterer are la bază 3 pași 

  • ÎNGRIJIRE PRE-ȘAMPONARE: Secretul René Furterer pentru un par sănătos – Complexe 5 – începe ritualul prin stimularea scalpului cu Complexe 5 concentrat din plante, produsul emblematic al brandului. Acest fluid concentrat stimulant din plante, un elixir bogat în uleiuri esențiale, activează microcirculația de la nivelul scalpului și intensifică acțiunea altor produse de îngrijire. Aplicarea concentratului Complexe 5 este pasul esențial în cele mai multe ritualuri și reprezintă o oportunitate pentru un masaj relaxant al scalpului
  • EXPERIENȚA ȘAMPONĂRII: Ingredientele active din fiecare șampon sunt alese cu grijă, astfel încât să corespundă nevoilor scalpului. Șamponul potrivit nevoii tale îți conferă o stare de bine și confort în timp ce parfumează delicat părul.
  • ÎNGRIJIRE INTENSĂ: René Furterer crează produse de îngrijire intensă, care acționează în profunzimea scalpului și în interiorul fibrei capilare. Acest pas este esențial pentru a avea un păr sănătos. Aceste produse de îngrijire îți vor dezvalui frumusețea naturală a părului zi după zi.

Brandul René Furterer este compus din două categorii de ritualuri – ritualul de îngrijire intensă și ritualul de frumusețe.

Îngrijire pre-șamponare Complexe 5concentrat din uleiuri esențiale ce stimulează microcirculația de la nivelul scalpului, curăță în profunzime: 53% uleiuri esențiale de portocală și lavandă. Pretul este 150 lei, 50 ml

Astera Fresh fluid calmant cu efect de prospețime pentru scalpul iritat. Concentrat din uleiuri             esențiale reci. Pretul este 150 lei, 50 ml.

Îngrijire specifică

Triphasic ritual împotriva căderii părului. Cele două seruri – Triphasic(8 fiole x 5,5 ml, 193 lei) și RF 80(12 fiole x5 ml, 271 lei acționează împotriva căderii progresive sau reacționale.

Absolute Kératine ritual de regenerare pentru părul deteriorat și fragil

Rene Furterer Absolut Keratine -Sampon: 200 ml, 77lei

Rene Furterer Absolute Keratine- crema leave-in: 100ml,124 lei

Rene Furterer Absolute Keratine-masca 200ml -193 lei

Karité Hydra ritualul de hidratare profunda pentru părul uscat. Gama contine un sampon specific, 150 ml 62 lei, o masca hidratanta, 200 ml, 124 lei si o crema leave-in, 100ml, 99 lei.

Ritual de frumusețe

Lumiciaritual dedicat părului tern. Conferă luminozitate si stralucire părului, fără a-l îngreuna sau ingrasa absolut deloc. Gama contine, un balsam 150 ml, 91 lei si un sampon 200 ml, 62 lei si un sampon de 200 ml, 62 lei

Volumea – ritual de îngrijire pentru părul fin și lipsit de volum. Gama, cunoscuta pentru efectele ei, contine un balsam de 150 ml, 91 lei

Naturia – ritual extra-delicat pentru uz frecvent. Gama poate fi folosită de întreaga familie începând cu vârsta de 3 ani. Gama Naturia are în componență si un șampon uscat pe bază de uleiuri esențiale de mentă, chimen și busuioc curăță delicat părul, 150ml, 57 lei. Samponul normal pentru uz frecvent are 200 ml si costa 57 lei.

Pentru parul devitalizat, gama Tonucia are doua produse: un sampon, 200 ml, 70 lei si o masca 200 ml, 116 lei.

Pentru parul gras, gama Curbicia contine un sampon 150 ml, 62 lei.

Pentru scalpul sensibil, gama Astera Fresh contine un sampon specific, 200 ml, 62 lei

Pentru efect fortifiant, gama Forticea contine un sampon specific, 200 ml, 74 lei.

René Furterer, un inovator în domeniul îngrijirii părului: “Părul frumos crește pe un scalp sănătos, precum o plantă într-un sol fertil.”

Produsele René Furterer sunt disponibile în farmacii.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *