YVES ROCHER SAMPON CONCENTRAT I LOVE MY PLANET

 Anul trecut descopeream cu entuziasm gelurile de dus concentrate de la Yves Rocher, iar anul acesta, noutatea gamei I Love MY Planet este un sampon concentrat, cu peste 98% ingrediente de origine naturala, fara conservanti, parabeni si coloranti. Si mi-am adus aminte ca in urma  cu cativa ani, scriam  AICIlaudand o initiativa YR de plantare de copaci in Padurea Comana, punandu-mi, deopotriva, cateva intrebari si exprimand liber niste nedumeriri si indoieli legate nu de plantarea in sine, care este un lucru extraordinar, bravo Yves Rocher, ca ne ajuti sa mai salvam cate ceva, ci de capacitatea noastra de a vedea pe termen mediu si lung. Asa ca nu are cum sa nu ma bucure orice initiativa de a economisi resursele, de a restrange poluarea si in multe cazuri, bataia nostra de joc.

Revenind la micul si minunatul sampon lansat de Yves Rocher, pe care il folosesc deja: este delicat si eficient, curata fara sa irite chiar si un scalp gras si sensibil cum este al meu, poate fi folosit frecvent, iar raportul pret-calitate este imbatabil. Are un miros natural, de lamaie verde, este ideal in zilele caniculare.

Cateva detalii demne de a fi luate in seama:

-flaconul are capsulă de tip valvă, fiind foarte usor de folosit pentru dozare.

– flaconul este de trei ori mai mic decât un ambalaj clasic de 300 ml.

-primul sampon concentrat ce asociaza ingrijirea vegetala a parului cu respectul pentru planet

-aspectul parului este placut dupa spalare

-flacon reciclabil si conține plastic recicla

-are 39% mai puțin plastic față de ambalajul samponului pentru strălucire de 300 m

-il gasiti in magazinele Yves Rocher sau il puteti comanda online

-pretul este de 15.90 lei

REZUMAT  1 apasare=1 picatura=1 samponare

Adela Sirghie

4 Comments

  1. Acestea de la Roche o sa mi le notez si chiar o sa le încerc cand ajung in magazin. Nu mai am timp acum sa stau minute intregi sa le miros, testez, asa ca merg pe mana voastra, avem gusturi la fel. Ma refer la putinele fete de pe beauty din blog roll ul meu.

    Bine, tu esti diva la cremeeeee 😉 Deci cum sa nu am incredere in gusturile tale fine cand e vorba de alte produse de ingrijire, mai ieftine. Adica cele pe care mi le permit acum :))

    • Da, multe de la Yves Rocher sunt bune. Voi mai scrie despre produsele lor. Chiar si parfumurile imi plac. Azi am descoperit Mon Evidence, si va avea tot un review bun din partea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *