Beautynews: CAUDALIE VINOPURE pentru ten gras

Trei produse fabuloase pentru tenul gras sunt new entry in toamna anului 2018 la CAUDALIE: o lotiune tonica, un ser antiimperfectiuni si un fluid matifiant.

Vinopure – Inovatia Caudalie pentru ingrijirea tenului mixt-gras

Cu o formula bazata pe acid salicilic 100% natural, extras din paducel, Caudalie lanseaza noua gama Vinopure, pastrandu-si astfel valorile unui brand care respecta in totalitatea promisiunea unor produse dezvoltate cat mai aproape de natura.Caudalie a creat gama Vinopure destinata tenului mixt cu tendinte de ingrasare, gama ce estompeaza imperfectiunile, reduce porii dilatati si regleaza excesul de sebum. Produsele se adreseaza unui ten ce prezinta imperfectiuni:  pori dilatati, puncte negre, exces de sebum sau o textura neuniforma.

Atat factorii interni ( genetici), cat si cei externi, precum schimbarile de mediu, un regim de viata nesanatos, poluarea, fumatul si nu in cele din urma, o rutina de ingrijire a tenului necorespunzatoare, reprezinta doar o parte dintre motivele care agraveaza problemele tenului cu tendinte de ingrasare, ce pot aparea chiar si la categoria de varsta 45+

Solutia ideala pentru aceste probleme ale tenului mixt-gras poarta numele inovatiei Caudalie – gama Vinopure a fost creata pornind de la ingrediente naturale precum polifenolii din seminte de struguri, acid salicilic extras din paducel, uleiuri organice esentiale, apa de trandafiri organica. Fiecare ingredient a fost ales cu grija pentru a se adresa unui aspect specific tenului mixt-gras si pentru contribui la completarea unui program in 3 pasi pentru ingrijirea pielii.

1 CAUDALIE VINOPURE LOTIUNE TONICA  CU ROL PURIFIANT contine uleiuri esentiale, acid salicilic cu rol de exfoliere si apa de struguri pentru un efect calmant. Esentiala in rutina de curatare a tenului mixt, aceasta lotiune tonica purifianta pregateste tenul pentru aplicarea serului si obtinerea unor rezultate optime. Efect imediat de purifiere, porii sunt inchisi, iar imperfectiunile estompate.

2 CAUDALIE VINOPURE SER ANTIIMPERFECTIUNI reface textura tenului, conferindu-i luminozitate si regleaza excesul de sebum.  Solutia ideala pentru o piele perfecta, serul cu textura lejera, aproape apoasa, estompeaza imperfectiunile si reduce porii dilatati.

3 CAUDALIE VINOPURE FLUID MATIFIANT este pasul final in rutina de ingrijire a tenului mixt-gras. Acesta absoarbe excesul de sebum, reduce imperfectiunile si reface textura tenului, avand in acelasi timp si un efect de hidratare al pielii.Astfel, folosind toate cele trei produse, tenul este matifiat, nu mai luceste, are o textura uniforma, dar in acelsi timp este si hidratat, neexistand pericolul descuamarii inestetice a pielii.

Produsele sunt disponibile in Farmaciile Help Net.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *