GUERLAIN LINGERIE DE PEAU COMPACT MAT ALIVE

Lingerie de Peau Aqua Nude este fondul de ten pe care il folosesc inca de la lansare, am scris despre el aici, mi-a placut atat de mult incat nu am mai cumparat altul de atunci, in ciuda tentatiilor si noutatilor, este lejer si matasos, iar mirosul de violete ii confera acel aer poetic pentru care eu m-am indragostit iremediabil de Guerlain,. Cred ca as fi tare descumpanita daca intr-o buna zi, Guerlain ar lua hotararea de a renunta la aceasta sublima amprenta olfactiva.

Noutatea anului 2018 in materie de Lingerie de peau este insa foarte tentanta: COMPACT MAT ALIVE spf 15, cu finish imperceptibil & textura perfecta, adica imperceptibila!!! Inspirata de cele mai recente inovatii ale tesaturilor sportive, formula este imbogatita cu micro-perle ce se adapteaza si urmeaza toate miscarile pielii, pentru confort absolut pe tot parcursul zilei.

Asadar, Laboratoarele Guerlain au dezvoltat o noua textura, luxoasa, elegant-sofisticata, prin mixarea a 2 tipuri de micro-perle: cu rolul de adaptare dupa miscarile pielii si cu putere de control al sebumului, oferind efectul de matifiere, fara a compromite senzatia de confort, ambele atat de necesare unui ten mixt/gras. Intreaga gama Lingerie de Peau este inspirata de dorintele femeilor care visează la un aspect cât mai natural si radiant al tenului, cu texturi lejere care sa nu incarce pielea.

Ambalajul ergonomic, ultra subtire, pastreaza buretele cu doua fete ce faciliteaza aplicarea uniforma si naturala pe suprafata pielii. Lingerie de peau compact mat alive vine ci sase nuante care fuzioneaza perfect cu pielea, de la foarte deschis la mediu. Ah, da, iar mirosul de violete iese fermecator la iveala ori de cate ori deschizi eleganta pudriera pentru retusuri.

Pretul este 289 lei.

Adela Sirghie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *