YVES ROCHER SOLAIRE PEAU PARFAITE 2019

Un indice de protectie solara 15 parea sa fie suficient, in urma cu cativa ani, chiar si pentru cele mai exigente persoane, insa acum, lotiunile de plaja au aria de acoperire mult mai larga, pana 30-50 SPF, iar texturile s-au rafinat, in asa fel incat aplicarea lor sa se transforme, dintr-o simpla necesitate, intr-un gest de infrumusetare, care ne insoteste inainte, in timpul si dupa expunerea la soare.

Soarele, după cum bine știm, joacă pe rând atât rolul de prieten al pielii noastre, cât și cel de dușman:

– favorizează producerea de vitamina D, esențială pentru consolidarea barierei cutanate, îmbunătățește sinteza endorfinelor, numite « molecule de fericire », făcând expunerea la soare sinonimă cu bunăstarea și relaxarea.

– este, de asemenea, cunoscut pentru efectele sale negative: arsurile solare și îmbătrânirea pielii.

Eu am ales, de multi ani, sa fac bai de soare in afara orelor in care razele soarelui sunt la puterea lor maxima, intre 12-16, sa caut fond de ten si creme de zi cu protectie solara-tot timpul anului.

 Noutatea Yves Rocher a  verii anului 2019 consta in identificarea unei plante ce crește la malul mării: Steaua Dunelor, despre care eu abia saptamana aceasta am auzit, o sa o caut insa cu prima ocazie, pe plaja:), pe care au incorporat-o in formula tuturor noilor produse de de protectie solara. Având în vedere mediul în care crește, această plantă a dezvoltat multiple straturi de protecție, inclusiv rezistența extremă la razele solare și o capacitate excepțională de a-și menține rezervele de apă.

Extractul YR poliactiv din planta Steaua Dunelor demonstrează cinci acțiuni dedicate îngrijirii și protecției pielii:

amplifică sinteza melaninei

stimulează capacitatea pielii de a se apăra de efectele dăunătoare ale razelor solare

• protejează împotriva foto-îmbătrânirii

protejează structura pielii

stimulează regenerarea celulară

Pentru a evita încărcarea inutilă a pielii cu filtre de protecție, experții YR au creat sinergii active ce permit încorporarea unei concentrații mai mici de filtre pentru indici de protecție mai mari. Echilibrul perfect dintre protecție și bronz, pentru ca expunerea la soare să rămână o plăcere.

Toate produsele se gasesc deja in magazine si pe site, las mai jos preturile de catalog, dar va rog sa verificati si numeroasele si imbietoarele lor oferte ce ar putea sa va aduca surprize frumoase:

-Spray FPS 15, cu protecție invizibilă, 63 lei

– Spray FPS 30 cu protecție invizibilă, 65 lei

– Lapte de corp FPS 50+ pentru protecție solară ridicată, 69 lei

– Lapte spray FPS 50+ pentru corp, 69 lei

– Lapte hidratant 3 în 1 după plajă, 65 lei

-Cremă antirid după plajă, 65 lei

-Cremă antirid pentru protecție solară FPS 50+, 65 lei

Fara uleiuri minerale, coloranti si parabeni.

Adela Sirghie

4 Comments

  1. Mi se par geniale a este produse, defarbrandul in sine inspira multa incredere, si deaceeazic ca. s super faine, si. si merita banii

  2. Nu am incercat produsele lor pentru protectie solara, insa daca sunt la fel de bune ca alte produse Yves Rocher folosite de mine, cu siguranta merita cumparate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *