BEAUTYNEWS YVES ROCHER LA COLECTION PARFUMS

LA COLLECTION PARFUMS DE LA YVES ROCHER, ultima lansare la care am participat (ma vedeti la finalul articolului), este o colectie unitara, 100%vegana, ce are cateva cuvinte cheie: căldura soarelui pe piele, puterea aerului marin, liniştea unui deşert infinit, profunzimea unui cer înstelat, avem nevoie atât de mult de Natură.

Noua gamă de parfumuri LA COLLECTION PARFUMS (din care au fost lansate deocamdata sase in Romania, celelalte trei vor fi pe rafturi in primavara anului 2020), captează aceste momente magice, departe de agitaţia vieţii cotidiene.

CUIR DE NUIT: Vanilie şi cacao:un parfum senzual ce provoacă dependenţă. Familie olfactivă: vanilie senzuală.

GARDEN PARTY: Natural şi ravisant, trandafirul Damascena preia aspectul unei flori sălbatice tinere. Acesta întâlneşte nota picantă şi răcoritoare a unei frunze de mentă pentru a sărbători primăvara într-o notă rosé strălucitoare. Familie olfactivă: parfum floral, rosé.

MATIN BLANC: Combină esenţa de néroli şi absolutul de floare de portocal, profund şi învăluitor. Confortabilă şi liniştitoare, nota este luminată de prospeţimea bergamotei. Familie olfactivă: parfum fresh, floral.

PLEIN SOLEIL: Splendoarea Orientului ne învăluie. Petalele de tuberoză şi florile de ylang-ylang cu note netede şi solare, îmbrăţişează căldura lemnului de santal. Câteva picături de cardamom trezesc o explozie de prospeţime. Familie olfactivă: parfum floral, onctuos.

SEL D’AZUR: Aduce o prospeţime vibrantă plină de contraste. Notele spumante şi tonice ale citricelor sunt intensificate de o brumă sărată şi amărăciunea coajei de grapefruit. Baza sa este îmbogăţită de tăria şi vibraţiile notelor lemnoase de cedru. Familie olfactivă: parfum fresh, citric.

TROPICAL TENTATION: O reală izbucnire de arome profunde. Florile aurii de osmanthus cu un parfum bogat şi acidulat, evocă pe rând aroma de Iasomie şi nectarul de caisă. Acestea se combină cu aroma suculentă şi savuroasă a portocalei amare pentru un parfum fresh şi fructat, exploziv şi delicios. Familie olfactivă: parfum fresh, fructat.

Adela Sirghie

4 Comments

    • M-am tot gandit, Mona, le-am mai testat inca o data si am ales Cuir de Nuit. E toamna, iar vanilia din el incalzeste si te face sa te simti protejata. Nu stiu ce as fi ales daca ar fi fost primavara sau vara. Cuir de Nuit este insa un parfum reusit, indiferent de anotimp, numai ca alegerile mele sunt influentate de gradele de caldura.

  1. Interesanta noua colecție, nu am încercat-o încă, dar cred ca parfumul care mi-ar plăcea cel mai mult e Cuir de Nuit 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *