Adela Sirghie

4 Comments

  1. Recunosc ca acum cativa ani Angelina era o femeie frumoasa, dar acum mi se pare scheletica si cu un aer de Morticia Addams. O rochie de o culoare diferita de negru este binevenita, dar aceasta nu imi place deloc. Daca era fara bucata rosie de material, poate mi-ar fi placut, dar asa mi se pare facuta la croitoreasa din din cartier. Cred ca cea mai frumoasa aparitie a ei a fost anul trecut la Golden Globes in acea rochie verde..

  2. Recunosc ca acum cativa ani Angelina era o femeie frumoasa, dar acum mi se pare scheletica si cu un aer de Morticia Addams. O rochie de o culoare diferita de negru este binevenita, dar aceasta nu imi place deloc. Daca era fara bucata rosie de material, poate mi-ar fi placut, dar asa mi se pare facuta la croitoreasa din din cartier. Cred ca cea mai frumoasa aparitie a ei a fost anul trecut la Golden Globes in acea rochie verde..

  3. Da, si eu am admirat-o in aceasta rochie alba cu detaliu rosu in fata. M-a bucurat ca a ales o culoare deschisa, in ultimul timp numai in negru sau variatii aparea la evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *